Belgie Henegouwen

vandaag open

2.5 van 5 (6 stemmen)

camperplaats Erpion (Lacs de l Eau d Heure)

De camperplaats in Erpion is gelegen pal naast het meer la Platte Taille aan de grote stuwdam er zijn geen voorzieningen. Een prachtige omgeving voor te genieten van wandelen of fietsen in alle rust. Het is een parking waar het redelijk druk kan zijn, door bezoekers van de stuwdam, vissers, surfers en andere, meestal keert in de avond de rust terug. Er is geen camperservice aanwezig maar de omgeving maakt dit goed. Naast de parking is een taverne waar U op het terras kan genieten van een snack en drank. Om te winkelen in het centrum moet U flink in de trappers, maar er is wel een vakantiepark op 2 km afstand waar U het noodzakelijke vindt met ook een restaurant en een cafe.
De camperplaats in Erpion is gelegen pal naast het meer la Platte Taille aan de grote stuwdam er zijn geen voorzieningen. Een prachtige omgeving voor te genieten van wandelen of fietsen in alle rust.

adres

Route de la Plate Taille, 2
6441 Erpion
Henegouwen Belgie

gps

50.19265,4.37958

prijs

gratis (verblijven & overnachten)

voorzieningen

water tanken
nee
vuilwater lozen
nee
cassette lozen
nee
 220 volt
nee

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
32 plaatsen
onbeperkt verblijven
lengte geen beperking

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

2.5 van 5 (6 stemmen)
n°: be+00090

ander in Henegouwen


Voorstel camperplaats

voorstel
Beheerd U een leuke camperplek of weet U een mooie camperplaats doe een voorstel ?

kaart camperplaats Erpion (Lacs de l Eau d Heure)

Populairste camperland is Frankrijk !

Frankrijk is de lieveling van velen het is dan ook de populairste bestemming voor camperreizen in Europa. Het land biedt een grote verscheidenheid aan gastronomie en activiteiten voor alle smaken en budgetten. Er zijn glooiende wijnvelden, ruige kustlijn, schilderachtige dorpjes of bruisende steden, iedereen vind zijn ding. Frankrijk heeft een groot netwerk van camperplaatsen, U heeft steeds keuze uit vele plekken in elke regio die geschikt zijn voor elk type camper en naar ieders smaak of eisen. Er is altijd wel iets te beleven van kunst, architectuur, sport, avontuur en of U nu houdt van de bergen, de stad, de zee of het platteland er is altijd wel een plaats die aan Uw wensen voldoet.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline