Belgie Henegouwen

vandaag open

3 van 5 (2 stemmen)

camperplaats Chatelet (museum pottenbakken)

Naast het museum pottenbakken in Chatelet is een camperplaats in het centrum van het dorp met plaats voor 2 campers. De camperservice is geregeld met een loosplaats voor vuilwater of toilette, doormiddel van een sanizuil met jetons kan U zuiver water aanvullen en 220 volt aansluiten. De camper parking is op loopastand van diverse restaurants, bars een slager en een supermarkt. Het musea kan U dagelijks bezoeken maar er is ook een uitgestippelde historische wandelroute of een fietsroute langs oude spoorlijnen en jaagpaden.
Naast het museum pottenbakken in Chatelet is een camperplaats in het centrum van het dorp met plaats voor 2 campers. De camperservice is geregeld doormiddel van een sanizuil.

adres

Rue Jules Destree, 18
6200 Chatelet
Henegouwen Belgie

gps

50.39020,4.51412

prijs

gratis (verblijven & overnachten)

voorzieningen

water tanken
betalend
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
betalend

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
2 plaatsen
onbeperkt verblijven
lengte geen beperking

meningen

3 van 5 (2 stemmen)
n°: be+04160

ander in Henegouwen


Gratis app van Motorhomenet !

gratis app voor camperplaatsen

Waarom zou U de webapp gebruiken ?

De webapp is gratis, snel en steeds up-to-date voor Android of Apple toestellen.


kaart camperplaats Chatelet (museum pottenbakken)

Ontdek en verken Duitsland met de camper !

verkennen
Zoekt U naar een avontuurlijke, ontspannen manier om Duitsland te verkennen doe het met de camper. Elke deelstaat heeft eigen en verschillende soorten camperplekken, om aan diverse behoeften te voldoen. Duitsland is een prachtig land om te ontdekken met historische plaatsen en prachtige natuur. Er zijn camperplaatsen in iedere deelstaat die meestal geschikt zijn voor meerdere types camper en budget. Van de Noordzee tot de Alpen is er altijd wel een camperplaats die aan Uw wensen voldoet of aanspreekt. Wat U ook kiest, er is voor ieder altijd wel wat te beleven van kunst, architectuur tot sport of avontuur.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline