Belgie Henegouwen

vandaag open

2.8 van 5 (6 stemmen)

camperplaats Doornik (Le Vert Marais)

Op 4 km van Doornik is een rustige camperplaats op het platteland Le Vert Marais. Het zijn 13 ruime plaatsen met voor iedere plaats een grasveld naast de camper. Voor de camper heeft U alles voor een goede service en all inclusief. Via het fietspad kan U naar het centrum van Doornik waar voldoende horeca is en veel bezienswaardigheden. Een supermarkt is op een dikke kilometer van de camperplaats. Op de locatie kan U ook eigen producten aankopen. Reservatie en betalen gebeurt via de website en U krijgt dan een QR code voor de camperparking. Ook de dienst voor toerisme helpt U tijdens de openingsuren bij het reserveren en betalen het adres is Place Paul Emile Janson, 1 gelegen op 4 km van het camperpunt. 
Op 4 km van Doornik is een rustige camperplaats op het platteland Le Vert Marais met 13 ruime plaatsen voor campers. Service is all-in met lozen, water aanvullen en 220 volt.

adres

Chemin Landaise, 8
7501 Doornik
Henegouwen Belgie

gps

50.59933,3.33779

prijs

€ 15,00 (2 personen + tax)

voorzieningen

water tanken
gratis
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
gratis

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
13 plaatsen
onbeperkt verblijven
lengte geen beperking

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

2.8 van 5 (6 stemmen)
n°: be+01900

ander in Henegouwen


Doel 2024 600 camperplaatsen

doel 2024

Woensdag 24 Juli 2024

Vandaag zijn er 528 camperplaatsen online, in 2024 al 89 camperplekken toegevoegd, nog 72 te gaan.


kaart camperplaats Doornik (Le Vert Marais)

Populairste camperland is Frankrijk !

Frankrijk is de lieveling van velen het is dan ook de populairste bestemming voor camperreizen in Europa. Het land biedt een grote verscheidenheid aan gastronomie en activiteiten voor alle smaken en budgetten. Er zijn glooiende wijnvelden, ruige kustlijn, schilderachtige dorpjes of bruisende steden, iedereen vind zijn ding. Frankrijk heeft een groot netwerk van camperplaatsen, U heeft steeds keuze uit vele plekken in elke regio die geschikt zijn voor elk type camper en naar ieders smaak of eisen. Er is altijd wel iets te beleven van kunst, architectuur, sport, avontuur en of U nu houdt van de bergen, de stad, de zee of het platteland er is altijd wel een plaats die aan Uw wensen voldoet.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline