Belgie Henegouwen

vandaag open

3.5 van 5 (2 stemmen)

camperplaats Doornik (centrum)

Op de camperplaats in Doornik centrum zit U goed om het historisch center te bezoeken met onder andere de Kathedraal, het Belfort, een middeleeuwse brug Le Pont des Trous, de torens van de stadsmuren, enz.. De camperparking is op een rustige plaats en afgesloten met een slagboom. De camperservice heeft alle voorzieningen om water aan te vullen, vuil water te lozen, cassette te ledigen en 220 volt. Voor andere zaken zoals supermarkt, restaurants, bars dit alles is te vinden op loopafstand van de camperplek. Reservatie en betalen gebeurt via de website en U krijgt dan een QR code voor de camperparking. Ook de dienst voor toerisme helpt U tijdens de openingsuren bij het reserveren en betalen het adres is Place Paul Emile Janson, 1 gelegen op 1 km van het camperpunt.
Op de camperplaats in Doornik centrum zit U goed om het historisch center te bezoeken er is plaats voor 12 campers. De service om water aan te vullen, vuil water te lozen of cassette te ledigen en 220 volt is in de prijs.

adres

Esp. Georges Grand
7500 Doornik
Henegouwen Belgie

gps

50.60555, 3.37814

prijs

€ 8,00 (2 personen + tax)
  € 10,00 van 01 mei t/m 30 sept

voorzieningen

water tanken
gratis
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
gratis

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
12 plaatsen
48 uur verblijven
lengte 9 meter

meningen

3.5 van 5 (2 stemmen)
n°: be+02370

ander in Henegouwen


Doel 2024 600 camperplaatsen

doel 2024

Donderdag 25 Juli 2024

Vandaag zijn er 528 camperplaatsen online, in 2024 al 89 camperplekken toegevoegd, nog 72 te gaan.


kaart camperplaats Doornik (centrum)

Ontdek en verken Duitsland met de camper !

verkennen
Zoekt U naar een avontuurlijke, ontspannen manier om Duitsland te verkennen doe het met de camper. Elke deelstaat heeft eigen en verschillende soorten camperplekken, om aan diverse behoeften te voldoen. Duitsland is een prachtig land om te ontdekken met historische plaatsen en prachtige natuur. Er zijn camperplaatsen in iedere deelstaat die meestal geschikt zijn voor meerdere types camper en budget. Van de Noordzee tot de Alpen is er altijd wel een camperplaats die aan Uw wensen voldoet of aanspreekt. Wat U ook kiest, er is voor ieder altijd wel wat te beleven van kunst, architectuur tot sport of avontuur.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline