Belgie Henegouwen

vandaag open

3 van 5 (1 stem)

camperplaats Chimay (gemeente)

Een kleine camperplaats in Chimay naast de camping van de gemeente en grenzend aan het domein van het ziekenhuis er is plaats voor 7 campers. De serviceplaats heeft een Flot Bleu zuil voor het lozen van toilette of aanvullen watertank en is betalend. U kan wel gratis 220 volt aansluiten en vuil water lozen. Op een 300 meter loopastand bent U in het centrum van Chimay met een gezellig dorpsplein en horeca. Een toeristenkantoor helpt U op de goede weg voor bezienswaardigheden of fiets en wandelroutes. Supermarkt, bakker en andere winkels zijn eveneens voorhanden in de directe omgeving.    
Een kleine camperplaats in Chimay naast de camping van de gemeente en grenzend aan het domein van het ziekenhuis met plaats voor 7 campers. Een Flot Bleu zuil zorgt voor de service en is betalend maar er is wel 220 volt in de prijs.

adres

Allee du Prince, 1
6460 Chimay
Henegouwen Belgie

gps

50.04568, 4.30972

prijs

€ 10,00 (2 personen + tax)
betalen bankkaart

voorzieningen

water tanken
betalend
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
betalend
 220 volt
gratis

parkeerplaats

open 01 april tot 01 november
7 plaatsen
onbeperkt verblijven
lengte 9 meter

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

3 van 5 (1 stem)
n°: be+03090

ander in Henegouwen


Status online data ?

kies poll land

donderdag 25 juli 2024

528

plaatsen

1583

stemmen

346

polls

65

meningen

kaart camperplaats Chimay (gemeente)

Ontdek en verken Duitsland met de camper !

verkennen
Zoekt U naar een avontuurlijke, ontspannen manier om Duitsland te verkennen doe het met de camper. Elke deelstaat heeft eigen en verschillende soorten camperplekken, om aan diverse behoeften te voldoen. Duitsland is een prachtig land om te ontdekken met historische plaatsen en prachtige natuur. Er zijn camperplaatsen in iedere deelstaat die meestal geschikt zijn voor meerdere types camper en budget. Van de Noordzee tot de Alpen is er altijd wel een camperplaats die aan Uw wensen voldoet of aanspreekt. Wat U ook kiest, er is voor ieder altijd wel wat te beleven van kunst, architectuur tot sport of avontuur.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline