Belgie Henegouwen

vandaag open

3 van 5 (3 stemmen)

camperplaats Cerfontaine (Les Roches)

In de landelijke en groene gemeente Cerfontaine is de rustige camperplaats Les Roches naast de gelijknamige camping. Het is een nette camperplek met een lozingsplaats net buiten de parking aldaar kan U gratis vuil water of toilette lozen en betalend water aanvullen. De camperplaatsen zijn op grasdals met voldoende ruimte voor iedereen en voorzien van gratis 220 volt aansluitingen. Het centrum van Cerfontaine is op een dikke 500 meter, daar is een bakker, enkele restaurants en supermarkten. Op een 2,5 km heeft U het stuwmeer van l -Eau- d-Heure, daar kan U fietsen of wandelen in een prachtige omgeving met diverse activiteiten op en rond het meer.
In de landelijke en groene gemeente Cerfontaine is de rustige camperplaats Les Roches naast de gelijknamige camping. Gratis lozen, 220 volt aansluiten en betalend water aanvullen.

adres

Rue des Roches, 29
5630 Cerfontaine
Henegouwen Belgie

gps

50.16540,4.41275

prijs

€ 10,00 (2 personen + tax)
betalen bankkaart

voorzieningen

water tanken
betalend
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
gratis

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
22 plaatsen
72 uur verblijven
lengte 9 meter

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

3 van 5 (3 stemmen)
n°: be+03400

ander in Henegouwen


Doel 2024 600 camperplaatsen

doel 2024

Woensdag 24 Juli 2024

Vandaag zijn er 528 camperplaatsen online, in 2024 al 89 camperplekken toegevoegd, nog 72 te gaan.


kaart camperplaats Cerfontaine (Les Roches)

Responsabel camper chauffeur !

opgelet
Parkeer correct gebruik steeds één parkeerplaats en respecteer afstanden. Loos vuilwater of toilet alleen op de voorziene plaatsen en zeker nooit in de natuur. Verspil geen water aan de aftappunten en was de camper niet op de camperlocaties. Laat nooit geen afval achter als er geen vuilbakken zijn en neem het mee naar de volgende camperplaats. Recycleer mee en sorteer het afval altijd in de juiste afvalcontainers als dit word aangeboden. Wees steeds discreet, respectvol voor natuur, de omgeving, buren en rust van anderen.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline