Spanje Aragon

vandaag open

3 van 5 (1 stem)

camperplaats Tamarite Litera (zwembad)

Camperplaats in Tamarite-Litera is gelegen op verhoogde parking van het zwembad en naast het voetbalveld er is plaats voor 10 campers. Basis camperservice met lozen van vuil water of cassette toilette en aanvullen proper water. Vanaf de camper parking heeft U een uitzicht over de stad waar diverse winkels, bars en restaurants te vinden zijn. In Tamarite Litera centrum op loopafstand van de camperplek is in mei een middeleeuwse markt en in september feest van de patroonheilige.
Camperplaats in Tamarite-Litera is gelegen op verhoogde parking van het zwembad en naast het voetbalveld er is plaats voor 10 campers met basis camperservice voor lozen en aanvullen zuiver water.

adres

Camino de Tamarite de Litera a Alfarras, 8
22550 Tamarite-Litera
Aragon Spanje

gps

41.86369,0.42692

prijs

gratis (verblijven & overnachten)

voorzieningen

water tanken
gratis
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
nee

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
10 plaatsen
onbeperkt verblijven
lengte geen beperking

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

3 van 5 (1 stem)
n°: es+03070

ander in Aragon


Status online data ?

kies poll land

maandag 17 juni 2024

528

plaatsen

1472

stemmen

332

polls

59

meningen

kaart camperplaats Tamarite Litera (zwembad)

Met de camper naar de Spaanse zon !

De camperplaatsen in Spanje bieden U een ideale methode om dit land per camper te ontdekken. Elke regio heeft verschillende soorten camperplekken, om aan ieders eis en smaak te voldoen. Hierbij kan U kiezen om te zonnen op de stranden van de Costa del Sol Costa Brava, Costa Blanca of wandelen in de natuur en reservaten zoals de Picos de Europa de Sierra Nevada of de Pyreneeën. Ook is er altijd wel een locatie in de buurt voor cultuur in steden zoals Madrid, Barcelona, Sevilla, Granada of Valencia. Welke plaats U ook kiest, U zal zich niet snel vervelen er is altijd wel wat te doen van kunst, architectuur, cultuur, sport of avontuur.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline