Spanje Aragon

vandaag open

3 van 5 (1 stem)

camperplaats Calatayud (centrum)

Calatayud heeft in het centrum van de historische stad een rustige en netjes aangelegde camperplaats met ruimte voor 6 campers. De camper parking heeft basis voorzieningen voor Uw vuilwater te lozen, toilette te reinigen en water aan te vullen. Er zijn ook schaduwplaatsen beschikbaar onder enkele bomen. De binnenstad op loopafstand is zeker de moeite om eens te bekijken en in rond te wandelen, daar heeft U ook restaurants, bars, winkels en een supermarkt om U te voorzien van al het nodige.
Calatayud heeft in het centrum van de historische stad een rustige en netjes aangelegde camperplaats met ruimte voor 6 campers. De camper parking heeft basis voorzieningen en deze zijn gratis alsook Uw verblijf.

adres

Calle Fernandez Ardavn
50300 Calatayud
Aragon Spanje

gps

41.35070,-1.64631

prijs

gratis (verblijven & overnachten)

voorzieningen

water tanken
gratis
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
nee

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
6 plaatsen
onbeperkt verblijven
lengte 10 meter

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

3 van 5 (1 stem)
n°: es+01700

ander in Aragon


Doel 2024 600 camperplaatsen

doel 2024

Donderdag 25 Juli 2024

Vandaag zijn er 528 camperplaatsen online, in 2024 al 89 camperplekken toegevoegd, nog 72 te gaan.


kaart camperplaats Calatayud (centrum)

Ontdek en verken Duitsland met de camper !

verkennen
Zoekt U naar een avontuurlijke, ontspannen manier om Duitsland te verkennen doe het met de camper. Elke deelstaat heeft eigen en verschillende soorten camperplekken, om aan diverse behoeften te voldoen. Duitsland is een prachtig land om te ontdekken met historische plaatsen en prachtige natuur. Er zijn camperplaatsen in iedere deelstaat die meestal geschikt zijn voor meerdere types camper en budget. Van de Noordzee tot de Alpen is er altijd wel een camperplaats die aan Uw wensen voldoet of aanspreekt. Wat U ook kiest, er is voor ieder altijd wel wat te beleven van kunst, architectuur tot sport of avontuur.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline