Spanje Aragon

vandaag open

3 van 5 (1 stem)

camperplaats Fiscal (Ordesa Pirineos)

Puur natuur en prachtige locatie voor een camperplaats in Fiscal met de naam Ordesa-Pirineos er is plaats voor 45 campers. De camperservice bestaat uit vuil water of toilette lozen en water aanvullen er is geen 220 volt aanwezig. De toegang tot de camperplek werkt met de app "Pverde" te downloaden uit de stores van Google en Apple. Via de app kan U reserveren en betalen de plaats die U betaald heeft blijft gereserveerd voor de ganse periode zodat U buiten en binnen kan rijden. Fiscal is museum in de bergen het is een middeleeuwse stad met verschillende bezienswaardigheden zoals de zonnewijzer, een kerk uit 1676, houten watermolen, oude wasplaats en nog meer. In het centrum is een kleine supermarkt en een bar restaurant.
Puur natuur en prachtige locatie voor een camperplaats in Fiscal met de naam Ordesa-Pirineos er is plaats voor 45 campers. De camperservice in de prijs bestaat uit lozen en water aanvullen.

adres

Avenu Jesus, 14 (Rio Ara volgen)
22373 Fiscal
Aragon Spanje

gps

42.49446, -0.11518

prijs

€ 10,00 (2 personen + tax)
betalen bankkaart

voorzieningen

water tanken
gratis
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
nee

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
45 plaatsen
onbeperkt verblijven
lengte 9 meter

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

3 van 5 (1 stem)
n°: es+03040

ander in Aragon


Gratis app van Motorhomenet !

gratis app voor camperplaatsen

Waarom zou U de webapp gebruiken ?

De webapp is gratis, snel en steeds up-to-date voor Android of Apple toestellen.


kaart camperplaats Fiscal (Ordesa Pirineos)

Populairste camperland is Frankrijk !

Frankrijk is de lieveling van velen het is dan ook de populairste bestemming voor camperreizen in Europa. Het land biedt een grote verscheidenheid aan gastronomie en activiteiten voor alle smaken en budgetten. Er zijn glooiende wijnvelden, ruige kustlijn, schilderachtige dorpjes of bruisende steden, iedereen vind zijn ding. Frankrijk heeft een groot netwerk van camperplaatsen, U heeft steeds keuze uit vele plekken in elke regio die geschikt zijn voor elk type camper en naar ieders smaak of eisen. Er is altijd wel iets te beleven van kunst, architectuur, sport, avontuur en of U nu houdt van de bergen, de stad, de zee of het platteland er is altijd wel een plaats die aan Uw wensen voldoet.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline