Spanje Aragon

vandaag open

3 van 5 (1 stem)

camperplaats Barbastro (el Portillo)

In Barbastro zijn camperplaatsen op de mixparking el Portillo naast rivier Vero, er zijn op de parkeerplaats 10 gereserveerde plaatsen voorbehouden voor alleen campers. Er is een serviceplaats voor het lozen van vuil water of toilette en aanvullen van de watertank maar geen 220 volt. Barbastro is best een grote stad waar U wel een dag kan volmaken met verkennen of bekijken van divers, het toeristenkantoor helpt U aan meer informatie. Er zijn natuurlijk ook shops, winkels, bars, restaurants en supermarkten.
In Barbastro zijn camperplaatsen op de mixparking el-Portillo naast rivier Vero, er zijn op de parkeerplaats 10 gereserveerde plaatsen voorbehouden voor alleen campers met basisservice voor lozen en aanvullen.

adres

Plaza Guisar, 10
22300 Barbastro
Aragon Spanje

gps

42.03781, 0.12456

prijs

gratis (verblijven & overnachten)

voorzieningen

water tanken
gratis
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
nee

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
10 plaatsen
onbeperkt verblijven
lengte 9 meter

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

3 van 5 (1 stem)
n°: es+03080

ander in Aragon


Gratis app van Motorhomenet !

gratis app voor camperplaatsen

Waarom zou U de webapp gebruiken ?

De webapp is gratis, snel en steeds up-to-date voor Android of Apple toestellen.


kaart camperplaats Barbastro (el Portillo)

Ontdek en verken Duitsland met de camper !

verkennen
Zoekt U naar een avontuurlijke, ontspannen manier om Duitsland te verkennen doe het met de camper. Elke deelstaat heeft eigen en verschillende soorten camperplekken, om aan diverse behoeften te voldoen. Duitsland is een prachtig land om te ontdekken met historische plaatsen en prachtige natuur. Er zijn camperplaatsen in iedere deelstaat die meestal geschikt zijn voor meerdere types camper en budget. Van de Noordzee tot de Alpen is er altijd wel een camperplaats die aan Uw wensen voldoet of aanspreekt. Wat U ook kiest, er is voor ieder altijd wel wat te beleven van kunst, architectuur tot sport of avontuur.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline