Spanje Aragon

vandaag open

3 van 5 (1 stem)

camperplaats Sabinanigo (El-Puente-de-Sabinanigo)

Nabij het centrum van Sabinanigo is een grote mixparking met gereserveerde camperplaatsen voor 20 campers aan El-Puente-de-Sabinanigo. De camperplaats heeft de nodige voorzieningen om te lozen en bij te tanken en ook 220 volt aanwezig. Het verblijf en gebruik deze faciliteiten is in de prijs inbegrepen en de betaling gebeurd aan een parkeer automaat. Het centrum van Sabinanigo is gelegen op een afstand van ongeveer 2 km. In de directe omgeving heeft U een bakker, supermarkt en wat kleine horeca voor meer moet U naar het center.
Nabij het centrum van Sabinanigo is een grote mixparking met gereserveerde camperplaatsen voor 20 campers. De camperplaats heeft de nodige voorzieningen om te lozen, water bij te tanken en ook 220 volt aansluitingen.

adres

Avenida del Ejercito, 27
22600 Sabinanigo
Aragon Spanje

gps

42.50569,-0.35656

prijs

€ 5,00 (2 personen + tax)

voorzieningen

water tanken
gratis
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
gratis

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
20 plaatsen
onbeperkt verblijven
lengte geen beperking

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

3 van 5 (1 stem)
n°: es+01710

ander in Aragon


Status online data ?

kies poll land

donderdag 25 juli 2024

528

plaatsen

1583

stemmen

346

polls

65

meningen

kaart camperplaats Sabinanigo (El-Puente-de-Sabinanigo)

Ontdek en verken Duitsland met de camper !

verkennen
Zoekt U naar een avontuurlijke, ontspannen manier om Duitsland te verkennen doe het met de camper. Elke deelstaat heeft eigen en verschillende soorten camperplekken, om aan diverse behoeften te voldoen. Duitsland is een prachtig land om te ontdekken met historische plaatsen en prachtige natuur. Er zijn camperplaatsen in iedere deelstaat die meestal geschikt zijn voor meerdere types camper en budget. Van de Noordzee tot de Alpen is er altijd wel een camperplaats die aan Uw wensen voldoet of aanspreekt. Wat U ook kiest, er is voor ieder altijd wel wat te beleven van kunst, architectuur tot sport of avontuur.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline