Spanje Aragon

vandaag open

3 van 5 (1 stem)

camperplaats Los Fayos (La Cuevas)

De gemeenschap in Los-Fayos heeft een mooi aangelegde camperplaats aan verschillende grotten Cueva-del-Castillo & La Cueva-Del-Cacos die U kan bezoeken. De camper parking heeft ruime plaatsen voor 8 campers met een kunstgras veld naast de camper. De service bestaat uit gratis lozen van vuilwater of toilette en betalend water aanvullen en 220 volt aansluiting. U dient wel de Pverde app te gebruiken om toegang te krijgen tot de camperplek. Het is een klein dorp waar buiten de grotten niet veel te zien is.
De gemeenschap in Los-Fayos heeft een mooi aangelegde camperplaats met service aan verschillende grotten Cueva-del-Castillo & La Cueva-Del-Cacos die U kan bezoeken.

adres

CV 639
50513 Los-Fayos
Aragon Spanje

gps

41.88252,-1.78002

prijs

€ 5,00 (2 personen + tax)

voorzieningen

water tanken
betalend
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
betalend

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
8 plaatsen
72 uur verblijven
lengte 9 meter

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

3 van 5 (1 stem)
n°: es+04310

ander in Aragon


Gratis app van Motorhomenet !

gratis app voor camperplaatsen

Waarom zou U de webapp gebruiken ?

De webapp is gratis, snel en steeds up-to-date voor Android of Apple toestellen.


kaart camperplaats Los Fayos (La Cuevas)

Populairste camperland is Frankrijk !

Frankrijk is de lieveling van velen het is dan ook de populairste bestemming voor camperreizen in Europa. Het land biedt een grote verscheidenheid aan gastronomie en activiteiten voor alle smaken en budgetten. Er zijn glooiende wijnvelden, ruige kustlijn, schilderachtige dorpjes of bruisende steden, iedereen vind zijn ding. Frankrijk heeft een groot netwerk van camperplaatsen, U heeft steeds keuze uit vele plekken in elke regio die geschikt zijn voor elk type camper en naar ieders smaak of eisen. Er is altijd wel iets te beleven van kunst, architectuur, sport, avontuur en of U nu houdt van de bergen, de stad, de zee of het platteland er is altijd wel een plaats die aan Uw wensen voldoet.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline