Duitsland Nordrhein Westfalen

vandaag open

3 van 5 (8 stemmen)

camperplaats Xanten (WomoPark)

Camperplaats in Xanten met ruimte voor 70 campers aan het voetbalveld op minder dan 1 km van het center. Camperservice is extra betalen voor lozen vuilwater of cassette toilet, watertank aanvullen en 220 volt aansluiting. In een sanitaire blok zijn douche of toilet. In het seizoen is er alle dagen een broodjes service en U vindt een supermarkt op ongeveer 500 meter. Het centrum van Xanten is zeker de moeite om te bezoeken en er is veel animo en veel horeca. Voor de oevers van de Rijn te bereiken neemt U beter de fiets want dat is ongeveer 3 km van de camperplaats verwijderd.
Camperplaats in Xanten met ruimte voor 70 campers aan het voetbalveld. Camperservice in de prijs is lozen vuilwater extra betalen voor lozen cassette toilet, watertank aanvullen en 220 volt aansluiting.

adres

Fürstenberg, 6
46509 Xanten
Nordrhein Westfalen Duitsland

gps

51.65461,6.46488

prijs

€ 16,00 (2 personen + tax)

voorzieningen

water tanken
betalend
vuilwater lozen
betalend
cassette lozen
betalend
 220 volt
betalend

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
70 plaatsen
onbeperkt verblijven
lengte 12 meter

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

3 van 5 (8 stemmen)
n°: de+00590

ander in Nordrhein Westfalen


Doel 2024 600 camperplaatsen

doel 2024

Woensdag 24 Juli 2024

Vandaag zijn er 528 camperplaatsen online, in 2024 al 89 camperplekken toegevoegd, nog 72 te gaan.


kaart camperplaats Xanten (WomoPark)

Met de camper naar de Spaanse zon !

De camperplaatsen in Spanje bieden U een ideale methode om dit land per camper te ontdekken. Elke regio heeft verschillende soorten camperplekken, om aan ieders eis en smaak te voldoen. Hierbij kan U kiezen om te zonnen op de stranden van de Costa del Sol Costa Brava, Costa Blanca of wandelen in de natuur en reservaten zoals de Picos de Europa de Sierra Nevada of de Pyreneeën. Ook is er altijd wel een locatie in de buurt voor cultuur in steden zoals Madrid, Barcelona, Sevilla, Granada of Valencia. Welke plaats U ook kiest, U zal zich niet snel vervelen er is altijd wel wat te doen van kunst, architectuur, cultuur, sport of avontuur.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline