Duitsland Nordrhein Westfalen

vandaag open

3 van 5 (1 stem)

camperplaats Kleef (Willisee)

In Keeken een deelgemeente van Kleef is een camperplaats aan de Willisee met 38 verharde plaatsen rond het meer. Inclusief in de prijs is lozen van cassette of vuilwater tank, wifi en het gebruik van het toilet, als U extra betaald kan U watertank aanvullen, aansluiten op 220 volt, douchen of gebruik maken van de wasmachine. Op het terrein van de camperplek is een kleine bar met terras aan het water, in Keeken zijn enkele bars en een pizzeria. Voor meer restaurants en om te winkelen gaat U best naar Millingen aan de Rijn over de grens op 4 km of Kleef dat is ongeveer 7 km vanaf de camperplaats. Fietsen of wandelen kan in alle rust in de landelijke omgeving en aan de oever van de Rijn.
In de gemeente Kleef is een camperplaats aan de Willisee met 38 verharde plaatsen rond het meer. Inclusief in de prijs is lozen, wifi, toilet en extra betalen voor water, 220 volt of wasmachine.

adres

Zyfflicher Strasse, 33
47533 Kleef
Nordrhein Westfalen Duitsland

gps

51.84022,6.08330

prijs

€ 15,00 (2 personen + tax)

voorzieningen

water tanken
betalend
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
betalend

parkeerplaats

open 01 februari tot 30 november
38 plaatsen
onbeperkt verblijven
lengte geen beperking

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

3 van 5 (1 stem)
n°: de+05710

ander in Nordrhein Westfalen


Doel 2024 600 camperplaatsen

doel 2024

Donderdag 25 Juli 2024

Vandaag zijn er 528 camperplaatsen online, in 2024 al 89 camperplekken toegevoegd, nog 72 te gaan.


kaart camperplaats Kleef (Willisee)

Populairste camperland is Frankrijk !

Frankrijk is de lieveling van velen het is dan ook de populairste bestemming voor camperreizen in Europa. Het land biedt een grote verscheidenheid aan gastronomie en activiteiten voor alle smaken en budgetten. Er zijn glooiende wijnvelden, ruige kustlijn, schilderachtige dorpjes of bruisende steden, iedereen vind zijn ding. Frankrijk heeft een groot netwerk van camperplaatsen, U heeft steeds keuze uit vele plekken in elke regio die geschikt zijn voor elk type camper en naar ieders smaak of eisen. Er is altijd wel iets te beleven van kunst, architectuur, sport, avontuur en of U nu houdt van de bergen, de stad, de zee of het platteland er is altijd wel een plaats die aan Uw wensen voldoet.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline