Duitsland Nordrhein Westfalen

vandaag open

3 van 5 (1 stem)

camperplaats Kleef (Willisee)

In Keeken een deelgemeente van Kleef is een camperplaats aan de Willisee met 38 verharde plaatsen rond het meer. Inclusief in de prijs is lozen van cassette of vuilwater tank, wifi en het gebruik van het toilet, als U extra betaald kan U watertank aanvullen, aansluiten op 220 volt, douchen of gebruik maken van de wasmachine. Op het terrein van de camperplek is een kleine bar met terras aan het water, in Keeken zijn enkele bars en een pizzeria. Voor meer restaurants en om te winkelen gaat U best naar Millingen aan de Rijn over de grens op 4 km of Kleef dat is ongeveer 7 km vanaf de camperplaats. Fietsen of wandelen kan in alle rust in de landelijke omgeving en aan de oever van de Rijn.
In de gemeente Kleef is een camperplaats aan de Willisee met 38 verharde plaatsen rond het meer. Inclusief in de prijs is lozen, wifi, toilet en extra betalen voor water, 220 volt of wasmachine.

adres

Zyfflicher Strasse, 33
47533 Kleef
Nordrhein Westfalen Duitsland

gps

51.84022,6.08330

prijs

€ 15,00 (2 personen + tax)

voorzieningen

water tanken
betalend
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
betalend

parkeerplaats

open 01 februari tot 30 november
38 plaatsen
onbeperkt verblijven
lengte geen beperking

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

3 van 5 (1 stem)
n°: de+05710

ander in Nordrhein Westfalen


Voorstel camperplaats

voorstel
Beheerd U een leuke camperplek of weet U een mooie camperplaats doe een voorstel ?

kaart camperplaats Kleef (Willisee)

Met de camper naar de Spaanse zon !

De camperplaatsen in Spanje bieden U een ideale methode om dit land per camper te ontdekken. Elke regio heeft verschillende soorten camperplekken, om aan ieders eis en smaak te voldoen. Hierbij kan U kiezen om te zonnen op de stranden van de Costa del Sol Costa Brava, Costa Blanca of wandelen in de natuur en reservaten zoals de Picos de Europa de Sierra Nevada of de Pyreneeën. Ook is er altijd wel een locatie in de buurt voor cultuur in steden zoals Madrid, Barcelona, Sevilla, Granada of Valencia. Welke plaats U ook kiest, U zal zich niet snel vervelen er is altijd wel wat te doen van kunst, architectuur, cultuur, sport of avontuur.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline