Duitsland Nordrhein Westfalen

vandaag open

3.5 van 5 (2 stemmen)

camperplaats Greven (jachthaven)

Aan het Dortmund-Ems kanaal is een camperplaats in Greven aan de jachthaven met de naam Camp Marina. Op de grote camper parking is plaats voor 150 campers met een camperservice plaats om te lozen en betalend water aan te vullen. Om 220 volt te gebruiken dient U ook te betalen evenals voor het gebruik van de douches of wasmachine, toiletten zijn gratis en ook wifi op het hele camperpark. Op de camperplek is een bar-restaurant en een kleine winkel met verse streekproducten en brood. In het seizoen is er ook een strandbar aan het water waar U kan genieten van de zon en de bar. Rusten wandelen of fietsen zijn hier een mooi tijdverdrijf.
Aan het Dortmund-Ems kanaal is een camperplaats in Greven aan de jachthaven met de naam Camp Marina. Op de grote camper parking is plaats voor 150 campers met een camperservice.

adres

Fuestruper Strasse, 37
48268 Greven
Nordrhein Westfalen Duitsland

gps

52.044744,7.685283

prijs

€ 15,00 (2 personen + tax)

voorzieningen

water tanken
betalend
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
betalend

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
150 plaatsen
onbeperkt verblijven
lengte geen beperking

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

3.5 van 5 (2 stemmen)
n°: de+05110

ander in Nordrhein Westfalen


Status online data ?

kies poll land

woensdag 24 juli 2024

528

plaatsen

1582

stemmen

346

polls

65

meningen

kaart camperplaats Greven (jachthaven)

Ontdek en verken Duitsland met de camper !

verkennen
Zoekt U naar een avontuurlijke, ontspannen manier om Duitsland te verkennen doe het met de camper. Elke deelstaat heeft eigen en verschillende soorten camperplekken, om aan diverse behoeften te voldoen. Duitsland is een prachtig land om te ontdekken met historische plaatsen en prachtige natuur. Er zijn camperplaatsen in iedere deelstaat die meestal geschikt zijn voor meerdere types camper en budget. Van de Noordzee tot de Alpen is er altijd wel een camperplaats die aan Uw wensen voldoet of aanspreekt. Wat U ook kiest, er is voor ieder altijd wel wat te beleven van kunst, architectuur tot sport of avontuur.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline