Duitsland Nordrhein Westfalen

vandaag open

2.3 van 5 (3 stemmen)

camperplaats Oberhausen (Kaisergarten)

Nabij een park in Oberhausen is de camperplaats Kaisergarten met ruime plaatsen, geschikt voor 41 campers groot en klein. Lozen vuilwater of toilette en water aanvullen is in de prijs inbegrepen voor een aansluiting op 220 volt moet extra betaald worden. In het centrum op ongeveer 2 km gaat U best met de fiets en daar vindt U bakkers, bars, restaurants en supermarkten. In het groen park Kaisergarten is nabij de camperparking een dierenpark, maar zeker de spiraalbrug over het Rhein-Herne kanaal mag U zeker niet missen deze ligt op wandelafstand van de camperplek en brengt U van de ene groene zone naar de andere.
Nabij een park in Oberhausen is de camperplaats Kaisergarten met ruime plaatsen, geschikt voor 41 campers groot en klein. Lozen en water aanvullen is in de prijs begrepen 220 volt is extra.

adres

Am Kaisergarten, 30
46049 Oberhausen
Nordrhein Westfalen Duitsland

gps

51.48681, 6.85563

prijs

€ 17,00 (2 personen + tax)

voorzieningen

water tanken
gratis
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
betalend

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
41 plaatsen
onbeperkt verblijven
lengte geen beperking

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

2.3 van 5 (3 stemmen)
n°: de+05190

ander in Nordrhein Westfalen


Voorstel camperplaats

voorstel
Beheerd U een leuke camperplek of weet U een mooie camperplaats doe een voorstel ?

kaart camperplaats Oberhausen (Kaisergarten)

Ontdek en verken Duitsland met de camper !

verkennen
Zoekt U naar een avontuurlijke, ontspannen manier om Duitsland te verkennen doe het met de camper. Elke deelstaat heeft eigen en verschillende soorten camperplekken, om aan diverse behoeften te voldoen. Duitsland is een prachtig land om te ontdekken met historische plaatsen en prachtige natuur. Er zijn camperplaatsen in iedere deelstaat die meestal geschikt zijn voor meerdere types camper en budget. Van de Noordzee tot de Alpen is er altijd wel een camperplaats die aan Uw wensen voldoet of aanspreekt. Wat U ook kiest, er is voor ieder altijd wel wat te beleven van kunst, architectuur tot sport of avontuur.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline