Duitsland Nordrhein Westfalen

vandaag open

3.1 van 5 (8 stemmen)

camperplaats Julich (Bruckenkopf Park)

Julich heeft een mooie camperplaats in het Bruckenkopf Park, een prachtige omgeving op een redelijke afstand van het centrum ongeveer 3 km. De camper parking is voorzien van een camperservice met in de prijs het lozen van grijswater of toilet, voor vers water moet extra betaald worden alsook voor 220 volt verbruik. Er zijn toiletten, douches en afwasbakken met warm water voorzien in het sanitair gebouw, U kan hier binnen met Uw toegangsticket. Het park biedt voldoende variatie en animatie maar ook het centrum kan U bezoeken ga door het park en dan via de brug over rivier de Rur. Wandelen of fietsen zijn hier een gezonde tijdsbesteding.
Julich heeft een mooie camperplaats in het Bruckenkopf Park, een prachtige omgeving. De camper parking is voorzien van een camperservice met in de prijs het lozen van grijswater of toilet, water en 220 volt is extra te betalen.

adres

Rurauenstrasse, 11
52428 Julich
Nordrhein Westfalen Duitsland

gps

50.92336,6.34041

prijs

€ 9,50 (2 personen + tax)

voorzieningen

water tanken
betalend
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
betalend

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
200 plaatsen
onbeperkt verblijven
lengte geen beperking

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

3.1 van 5 (8 stemmen)
n°: de+00560

ander in Nordrhein Westfalen


Gratis app van Motorhomenet !

gratis app voor camperplaatsen

Waarom zou U de webapp gebruiken ?

De webapp is gratis, snel en steeds up-to-date voor Android of Apple toestellen.


kaart camperplaats Julich (Bruckenkopf Park)

Responsabel camper chauffeur !

opgelet
Parkeer correct gebruik steeds één parkeerplaats en respecteer afstanden. Loos vuilwater of toilet alleen op de voorziene plaatsen en zeker nooit in de natuur. Verspil geen water aan de aftappunten en was de camper niet op de camperlocaties. Laat nooit geen afval achter als er geen vuilbakken zijn en neem het mee naar de volgende camperplaats. Recycleer mee en sorteer het afval altijd in de juiste afvalcontainers als dit word aangeboden. Wees steeds discreet, respectvol voor natuur, de omgeving, buren en rust van anderen.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline