Duitsland Nordrhein Westfalen

vandaag open

2.3 van 5 (3 stemmen)

camperplaats Wesel (Romerwardt)

Op loopafstand van de Rijn is een camperplaats in Wesel met de naam Romerwardt en heeft 45 plaatsen voor campers tot 10 meter. Een camperservice biedt U gratis lozen vuilwater of toilette, betalend water aanvullen en 220 volt aansluiting. U bevindt zich in een waterrijke omgeving met op korte afstand een bar en restaurants met zicht op de Rijn of de jachthaven. U kan wandelen aan de Rijnpromenade of fietsen om van het gebied te verkennen. Op ongeveer 2 km is het centrum van Wesel met meer restaurants, bars, supermarkt en het is zeker de moeite om het center te bezoeken.
Op loopafstand van de Rijn is een camperplaats in Wesel met de naam Romerwardt en heeft 45 plaatsen. Een camperservice biedt U gratis lozen, betalend water aanvullen en 220 volt.

adres

Rheinpromenade
46487 Wesel
Nordrhein Westfalen Duitsland

gps

51.66020, 6.59494

prijs

€ 11,00 (2 personen + tax)

voorzieningen

water tanken
betalend
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
betalend

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
45 plaatsen
onbeperkt verblijven
lengte 10 meter

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

2.3 van 5 (3 stemmen)
n°: de+05480

ander in Nordrhein Westfalen


Voorstel camperplaats

voorstel
Beheerd U een leuke camperplek of weet U een mooie camperplaats doe een voorstel ?

kaart camperplaats Wesel (Romerwardt)

Responsabel camper chauffeur !

opgelet
Parkeer correct gebruik steeds één parkeerplaats en respecteer afstanden. Loos vuilwater of toilet alleen op de voorziene plaatsen en zeker nooit in de natuur. Verspil geen water aan de aftappunten en was de camper niet op de camperlocaties. Laat nooit geen afval achter als er geen vuilbakken zijn en neem het mee naar de volgende camperplaats. Recycleer mee en sorteer het afval altijd in de juiste afvalcontainers als dit word aangeboden. Wees steeds discreet, respectvol voor natuur, de omgeving, buren en rust van anderen.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline