Duitsland Niedersachsen

vandaag open

4.3 van 5 (3 stemmen)

camperplaats Wolfenbuttel (Okeraue)

Prachtig aangelegde camperplaats aan de oever van de Oker in Wolfenbuttel. Het is een all-in prijs met lozen van grijswater of toilet, tanken van vers water en gebruik van 220 volt. De camper parking bevind zich naast het zwembad Okeraue waar U zich dan ook moet aanmelden voor Uw verblijf. Bij aanmelding krijgt U ook de sleutel die U toegang geeft tot het sanitair gebouw met toiletten en douches. U verblijf in een rustige natuurlijke omgeving, op loopafstand van het mooie centrum met horeca en supermarkt.
Prachtig aangelegde camperplaats aan de oever van de Oker in Wolfenbuttel. Het is een all-in prijs met lozen van grijswater of toilet, tanken van vers water en gebruik van 220 volt.

adres

Lange Strasse, 21
38300 Wolfenbuttel
Niedersachsen Duitsland

gps

52.15674,10.54078

prijs

€ 17,00 (2 personen + tax)

voorzieningen

water tanken
gratis
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
gratis

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
44 plaatsen
72 uur verblijven
lengte 10 meter

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

4.3 van 5 (3 stemmen)
n°: de+00540

ander in Niedersachsen


Status online data ?

kies poll land

woensdag 24 juli 2024

528

plaatsen

1582

stemmen

346

polls

65

meningen

kaart camperplaats Wolfenbuttel (Okeraue)

Populairste camperland is Frankrijk !

Frankrijk is de lieveling van velen het is dan ook de populairste bestemming voor camperreizen in Europa. Het land biedt een grote verscheidenheid aan gastronomie en activiteiten voor alle smaken en budgetten. Er zijn glooiende wijnvelden, ruige kustlijn, schilderachtige dorpjes of bruisende steden, iedereen vind zijn ding. Frankrijk heeft een groot netwerk van camperplaatsen, U heeft steeds keuze uit vele plekken in elke regio die geschikt zijn voor elk type camper en naar ieders smaak of eisen. Er is altijd wel iets te beleven van kunst, architectuur, sport, avontuur en of U nu houdt van de bergen, de stad, de zee of het platteland er is altijd wel een plaats die aan Uw wensen voldoet.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline