Duitsland Niedersachsen

vandaag open

3 van 5 (1 stem)

camperplaats Damme (vlieghaven)

De camperplaats in Damme is een camper parking aan een vlieghaven met ruimte voor 12 campers. Service in de prijs begrepen is lozen van grijswater of toilet, voor bijvullen water, 220 volt of douches moet extra betaald worden. In het restaurant op het terrein kan U goed eten voor een schappelijke prijs en met de fiets vindt U op 2 km alle andere benodigdheden. Vanaf de camperplaats kan U volop genieten van alle vliegveld activiteiten en valschermspringen op bepaalde data.
De camperplaats in Damme is een camper parking aan een vlieghaven met ruimte voor 12 campers. Service in de prijs begrepen is lozen,voor bijvullen water, 220 volt of douches moet extra betaald worden.

adres

Am Flugplatz, 8
49401 Damme
Niedersachsen Duitsland

gps

52.48956,8.18296

prijs

€ 10,00 (2 personen + tax)

voorzieningen

water tanken
betalend
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
betalend

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
12 plaatsen
onbeperkt verblijven
lengte geen beperking

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

3 van 5 (1 stem)
n°: de+00490

ander in Niedersachsen


Gratis app van Motorhomenet !

gratis app voor camperplaatsen

Waarom zou U de webapp gebruiken ?

De webapp is gratis, snel en steeds up-to-date voor Android of Apple toestellen.


kaart camperplaats Damme (vlieghaven)

Met de camper naar de Spaanse zon !

De camperplaatsen in Spanje bieden U een ideale methode om dit land per camper te ontdekken. Elke regio heeft verschillende soorten camperplekken, om aan ieders eis en smaak te voldoen. Hierbij kan U kiezen om te zonnen op de stranden van de Costa del Sol Costa Brava, Costa Blanca of wandelen in de natuur en reservaten zoals de Picos de Europa de Sierra Nevada of de Pyreneeën. Ook is er altijd wel een locatie in de buurt voor cultuur in steden zoals Madrid, Barcelona, Sevilla, Granada of Valencia. Welke plaats U ook kiest, U zal zich niet snel vervelen er is altijd wel wat te doen van kunst, architectuur, cultuur, sport of avontuur.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline