Duitsland Niedersachsen

vandaag open

3 van 5 (3 stemmen)

camperplaats Bad Essen (Falkenburg)

De camperplaats Falkenburg in Bad Essen heeft 50 ruime camperplaatsen met in de prijs lozen van grijs water of toilet. Voor aanvullen van de watertank of 220 volt moet extra betaald worden, een sanitair gebouw is voorzien van douche en toilet. Achter de camper parking loopt het Mittelland Kanaal en is de jachthaven. Er is een broodjes service op zondag en feestdagen komt de bakker langs de camperplek. Bad Essen een leuk stadje met fraaie vakwerkhuizen en een mooie fietsomgeving met supermarkten, restaurant en bars.
De camperplaats Falkenburg in Bad Essen heeft 50 ruime camperplaatsen met in de prijs lozen van grijs water of toilet. Voor aanvullen van de watertank of 220 volt moet extra betaald worden, een sanitair gebouw is voorzien van douche en toilet.

adres

Falkenburg, 3
49152 Bad Essen
Niedersachsen Duitsland

gps

52.32362,8.36089

prijs

€ 12,00 (2 personen + tax)

voorzieningen

water tanken
betalend
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
betalend

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
50 plaatsen
onbeperkt verblijven
lengte 10 meter

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

3 van 5 (3 stemmen)
n°: de+00480

ander in Niedersachsen


Status online data ?

kies poll land

woensdag 24 juli 2024

528

plaatsen

1582

stemmen

346

polls

65

meningen

kaart camperplaats Bad Essen (Falkenburg)

Responsabel camper chauffeur !

opgelet
Parkeer correct gebruik steeds één parkeerplaats en respecteer afstanden. Loos vuilwater of toilet alleen op de voorziene plaatsen en zeker nooit in de natuur. Verspil geen water aan de aftappunten en was de camper niet op de camperlocaties. Laat nooit geen afval achter als er geen vuilbakken zijn en neem het mee naar de volgende camperplaats. Recycleer mee en sorteer het afval altijd in de juiste afvalcontainers als dit word aangeboden. Wees steeds discreet, respectvol voor natuur, de omgeving, buren en rust van anderen.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline