Duitsland Niedersachsen

vandaag open

3 van 5 (1 stem)

camperplaats Landesbergen (Weser)

Op de oever van de Weser is een camperplaats in Landesbergen waar U in alle rust kan genieten van de natuur. Er zijn 10 ruime plaatsen voorzien voor campers op een verharde ondergrond met een mooie graszone om te relaxen en in de nacht verlicht. Er is een nette serviceplaats met in de prijs vuilwater of toilette lozen, tegen betaling water aan te vullen en 220 volt aansluitingen. Op een kleine 2 km is het centrum met enkele horeca zaken en een supermarkt. Het is een mooie rustige omgeving om te wandelen of wat rond te toeren met de fiets langs enkele bezienswaardigheden waaronder een kasteel, klooster en een oude kerk.
Op de oever van de Weser is een camperplaats in Landesbergen waar U in alle rust kan genieten van de natuur. Er zijn 10 ruime plaatsen voorzien voor campers op een verharde ondergrond.

adres

Fahrstrasse
31628 Landesbergen
Niedersachsen Duitsland

gps

52.55270, 9.11368

prijs

€ 8,00 (2 personen + tax)

voorzieningen

water tanken
betalend
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
betalend

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
10 plaatsen
72 uur verblijven
lengte 10 meter

meningen

3 van 5 (1 stem)
n°: de+05020

ander in Niedersachsen


Doel 2024 600 camperplaatsen

doel 2024

Donderdag 25 Juli 2024

Vandaag zijn er 528 camperplaatsen online, in 2024 al 89 camperplekken toegevoegd, nog 72 te gaan.


kaart camperplaats Landesbergen (Weser)

Populairste camperland is Frankrijk !

Frankrijk is de lieveling van velen het is dan ook de populairste bestemming voor camperreizen in Europa. Het land biedt een grote verscheidenheid aan gastronomie en activiteiten voor alle smaken en budgetten. Er zijn glooiende wijnvelden, ruige kustlijn, schilderachtige dorpjes of bruisende steden, iedereen vind zijn ding. Frankrijk heeft een groot netwerk van camperplaatsen, U heeft steeds keuze uit vele plekken in elke regio die geschikt zijn voor elk type camper en naar ieders smaak of eisen. Er is altijd wel iets te beleven van kunst, architectuur, sport, avontuur en of U nu houdt van de bergen, de stad, de zee of het platteland er is altijd wel een plaats die aan Uw wensen voldoet.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline