Duitsland Niedersachsen

vandaag open

4 van 5 (1 stem)

camperplaats Gifhorn (Allerwelle)

Aan het zwembad Allerwelle in Gifhorn is een camperplaats met ruimte voor 16 campers. Het is een nette camper parking die ook over prima voorzieningen beschikt met in de prijs lozen vuilwater of toilet, betalend tanken van vers water en 220 volt aansluiting. U verblijft in een prachtig grote groene zone en het park aan rivier de Aller, met meren Schlobsee, Muhlensee. Op loopafstand is het centrum waar restaurants, bars, winkel en supermarkten te vinden zijn.
Aan het zwembad Allerwelle in Gifhorn is een camperplaats met ruimte voor 16 campers. De camper parking in een grote groene zone heeft in de prijs lozen en betalen voor water of een 220 volt aansluiting.

adres

Zur Allerwelle, 1
38518 Gifhorn
Niedersachsen Duitsland

gps

52.48364,10.5534

prijs

€ 5,00 (2 personen + tax)

voorzieningen

water tanken
betalend
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
betalend

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
16 plaatsen
72 uur verblijven
lengte 10 meter

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

4 van 5 (1 stem)
n°: de+00500

ander in Niedersachsen


Voorstel camperplaats

voorstel
Beheerd U een leuke camperplek of weet U een mooie camperplaats doe een voorstel ?

kaart camperplaats Gifhorn (Allerwelle)

Met de camper naar de Spaanse zon !

De camperplaatsen in Spanje bieden U een ideale methode om dit land per camper te ontdekken. Elke regio heeft verschillende soorten camperplekken, om aan ieders eis en smaak te voldoen. Hierbij kan U kiezen om te zonnen op de stranden van de Costa del Sol Costa Brava, Costa Blanca of wandelen in de natuur en reservaten zoals de Picos de Europa de Sierra Nevada of de Pyreneeën. Ook is er altijd wel een locatie in de buurt voor cultuur in steden zoals Madrid, Barcelona, Sevilla, Granada of Valencia. Welke plaats U ook kiest, U zal zich niet snel vervelen er is altijd wel wat te doen van kunst, architectuur, cultuur, sport of avontuur.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline