Duitsland Niedersachsen

vandaag open

3 van 5 (1 stem)

camperplaats Buckeburg (kasteel)

De camperplaats van Buckeburg is aan het kasteel van Buckeburg in een mooi park met plaats voor 20 campers. Op de serviceplaats kan U gratis vuilwater of toilette lozen, met extra te betalen kan U de watertank aanvullen of aansluiten op 220 volt. Aan de betaalautomaat kan U een parkeerticket kopen met de bankkaart. De camperparking bevindt zich in een groene omgeving op loopafstand van het centrum met restaurants, bar, bakker, supermarkt. In het park kan U wandelen rond de kasteelgracht of het kasteel bezoeken op zaterdag en zondag. In het center zijn ook verschillende bezienswaardigheden deze kan U al wandelend of met de fiets bereiken.
De camperplaats van Buckeburg is aan het kasteel van Buckeburg in een mooi park met plaats voor 20 campers. Op de serviceplaats kan U gratis lozen, betalend water en 220 volt.

adres

Reitweg, 8
31675 Buckeburg
Niedersachsen Duitsland

gps

52.25840, 9.04691

prijs

€ 9,00 (2 personen + tax)
betalen bankkaart

voorzieningen

water tanken
betalend
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
betalend

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
20 plaatsen
7 dagen verblijven
lengte geen beperking

meningen

3 van 5 (1 stem)
n°: de+05320

ander in Niedersachsen


Voorstel camperplaats

voorstel
Beheerd U een leuke camperplek of weet U een mooie camperplaats doe een voorstel ?

kaart camperplaats Buckeburg (kasteel)

Responsabel camper chauffeur !

opgelet
Parkeer correct gebruik steeds één parkeerplaats en respecteer afstanden. Loos vuilwater of toilet alleen op de voorziene plaatsen en zeker nooit in de natuur. Verspil geen water aan de aftappunten en was de camper niet op de camperlocaties. Laat nooit geen afval achter als er geen vuilbakken zijn en neem het mee naar de volgende camperplaats. Recycleer mee en sorteer het afval altijd in de juiste afvalcontainers als dit word aangeboden. Wees steeds discreet, respectvol voor natuur, de omgeving, buren en rust van anderen.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline