Nederland Zeeland

vandaag open

3 van 5 (1 stem)

camperplaats Zierikzee (De Zandweg)

De rustige camperplaats De Zandweg in Zierikzee is vlakbij het natuurgebied Plan Tureluur en op ongeveer 2 km van de Oosterschelde en heeft ruimte voor 15 campers. De camperparking heeft alle camperservice voor het lozen, tanken van water, 220 volt en wifi alles in de prijs. Het centrum is op loopafstand, daar is een supermarkt en heeft U verschillende horeca zaken ter beschikking met iedere donderdag een markt. Voor te fietsen zit U hier goed met diverse routes en afstanden.
De rustige camperplaats De Zandweg in Zierikzee is vlakbij het natuurgebied Plan Tureluur en op ongeveer 2 km van de Oosterschelde. Alle camperservice voor het lozen, tanken van water, 220 volt en wifi alles in de prijs.

adres

Zandweg, 30
4301 TA Zierikzee
Zeeland Nederland

gps

51.65690,3.91233

prijs

€ 16,50 (2 personen + tax)
betalen bankkaart

voorzieningen

water tanken
gratis
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
gratis

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
15 plaatsen
96 uur verblijven
lengte geen beperking

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

3 van 5 (1 stem)
n°: nl+02310

ander in Zeeland


Doel 2024 600 camperplaatsen

doel 2024

Woensdag 24 Juli 2024

Vandaag zijn er 528 camperplaatsen online, in 2024 al 89 camperplekken toegevoegd, nog 72 te gaan.


kaart camperplaats Zierikzee (De Zandweg)

Populairste camperland is Frankrijk !

Frankrijk is de lieveling van velen het is dan ook de populairste bestemming voor camperreizen in Europa. Het land biedt een grote verscheidenheid aan gastronomie en activiteiten voor alle smaken en budgetten. Er zijn glooiende wijnvelden, ruige kustlijn, schilderachtige dorpjes of bruisende steden, iedereen vind zijn ding. Frankrijk heeft een groot netwerk van camperplaatsen, U heeft steeds keuze uit vele plekken in elke regio die geschikt zijn voor elk type camper en naar ieders smaak of eisen. Er is altijd wel iets te beleven van kunst, architectuur, sport, avontuur en of U nu houdt van de bergen, de stad, de zee of het platteland er is altijd wel een plaats die aan Uw wensen voldoet.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline