Nederland Zeeland

vandaag open

1.8 van 5 (6 stemmen)

camperplaats Wemeldinge (Molenzicht)

Camperplaats Molenzicht in Wemeldinge heeft een mooi camperpark achter op het erf van een fruitkweker. Het aanbod voor de camperservice is prima met gratis lozen van vuil water en cassette plus aanvullen van de watertank. Voor de camperraar zijn er douches, toiletten en wifi voorzien ook in de parkeerprijs inbegrepen. Er is ook 220 volt aanwezig en een wasmachine maar hiervoor dient U bij het gebruik extra te betalen. De camperplek is prima gelegen met op enkele passen de jachthaven van Wemeldinge het centrum met restaurants, bars en diverse winkels. Voor te fietsen of wandelen zit U hier op de perfecte plaats met verschillende routes langs de korenmolens (open op zaterdag), de oude dorpsstraat en het nationaal park Oosterschelde. 
Camperplaats Molenzicht in Wemeldinge heeft een mooi camperpark achter op het erf van een fruitkweker voor 31 campers en service in de prijs voor lozen, aanvullen watertank, douches, toiletten, wifi, 220 volt is extra.

adres

Bonzijweg, 12
4424 AP Wemeldinge
Zeeland Nederland

gps

51.51354, 4.00090

prijs

€ 18,50 (2 personen + tax)

voorzieningen

water tanken
gratis
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
betalend

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
31 plaatsen
onbeperkt verblijven
lengte 12 meter

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

1.8 van 5 (6 stemmen)
n°: nl+02860

ander in Zeeland


Status online data ?

kies poll land

woensdag 24 juli 2024

528

plaatsen

1582

stemmen

346

polls

65

meningen

kaart camperplaats Wemeldinge (Molenzicht)

Populairste camperland is Frankrijk !

Frankrijk is de lieveling van velen het is dan ook de populairste bestemming voor camperreizen in Europa. Het land biedt een grote verscheidenheid aan gastronomie en activiteiten voor alle smaken en budgetten. Er zijn glooiende wijnvelden, ruige kustlijn, schilderachtige dorpjes of bruisende steden, iedereen vind zijn ding. Frankrijk heeft een groot netwerk van camperplaatsen, U heeft steeds keuze uit vele plekken in elke regio die geschikt zijn voor elk type camper en naar ieders smaak of eisen. Er is altijd wel iets te beleven van kunst, architectuur, sport, avontuur en of U nu houdt van de bergen, de stad, de zee of het platteland er is altijd wel een plaats die aan Uw wensen voldoet.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline