Nederland Zeeland

vandaag open

3 van 5 (1 stem)

camperplaats Kamperland (Camperpark Zeeland)

Aan het Veerse Meer is een camperplaats in Kamperland met de naam Camperpark Zeeland er is ruimte voor meer dan 100 campers. Service in de prijs begrepen is grijswater of cassette toilet lozen, wifi en toiletten. Extra betalen voor watertank aanvullen, 220 volt aansluiting, douches was of droogmachine. Om te wandelen of fietsen bent U hier op de goede plaats met het natuurgebied De Schotsman maar U kan ook lekker genieten van de zon aan het meer. Op loopafstand zijn enkele bar-restaurants en het centrum van Kamperland is te vinden op een 5 km vanaf de camperplaats.
Aan het Veerse Meer is een camperplaats in Kamperland met de naam Camperpark Zeeland er is ruimte voor meer dan 100 campers. Service in de prijs begrepen is lozen, wifi en toiletten. Extra betalen voor water aanvullen en 220 volt.

adres

Campensweg, 5
4493 MN Kamperland
Zeeland Nederland

gps

51.57321, 3.65490

prijs

€ 22,20 (2 personen + tax)
  € 28,95 seizoen gebonden

voorzieningen

water tanken
betalend
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
betalend

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
120 plaatsen
onbeperkt verblijven
lengte 10 meter

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

3 van 5 (1 stem)
n°: nl+05740

ander in Zeeland


Gratis app van Motorhomenet !

gratis app voor camperplaatsen

Waarom zou U de webapp gebruiken ?

De webapp is gratis, snel en steeds up-to-date voor Android of Apple toestellen.


kaart camperplaats Kamperland (Camperpark Zeeland)

Populairste camperland is Frankrijk !

Frankrijk is de lieveling van velen het is dan ook de populairste bestemming voor camperreizen in Europa. Het land biedt een grote verscheidenheid aan gastronomie en activiteiten voor alle smaken en budgetten. Er zijn glooiende wijnvelden, ruige kustlijn, schilderachtige dorpjes of bruisende steden, iedereen vind zijn ding. Frankrijk heeft een groot netwerk van camperplaatsen, U heeft steeds keuze uit vele plekken in elke regio die geschikt zijn voor elk type camper en naar ieders smaak of eisen. Er is altijd wel iets te beleven van kunst, architectuur, sport, avontuur en of U nu houdt van de bergen, de stad, de zee of het platteland er is altijd wel een plaats die aan Uw wensen voldoet.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline