Nederland Zeeland

vandaag open

3 van 5 (1 stem)

camperplaats Kamperland (Camperpark Zeeland)

Aan het Veerse Meer is een camperplaats in Kamperland met de naam Camperpark Zeeland er is ruimte voor meer dan 100 campers. Service in de prijs begrepen is grijswater of cassette toilet lozen, wifi en toiletten. Extra betalen voor watertank aanvullen, 220 volt aansluiting, douches was of droogmachine. Om te wandelen of fietsen bent U hier op de goede plaats met het natuurgebied De Schotsman maar U kan ook lekker genieten van de zon aan het meer. Op loopafstand zijn enkele bar-restaurants en het centrum van Kamperland is te vinden op een 5 km vanaf de camperplaats.
Aan het Veerse Meer is een camperplaats in Kamperland met de naam Camperpark Zeeland er is ruimte voor meer dan 100 campers. Service in de prijs begrepen is lozen, wifi en toiletten. Extra betalen voor water aanvullen en 220 volt.

adres

Campensweg, 5
4493 MN Kamperland
Zeeland Nederland

gps

51.57321, 3.65490

prijs

€ 22,20 (2 personen + tax)
  € 28,95 seizoen gebonden

voorzieningen

water tanken
betalend
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
betalend

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
120 plaatsen
onbeperkt verblijven
lengte 10 meter

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

3 van 5 (1 stem)
n°: nl+05740

ander in Zeeland


Doel 2024 600 camperplaatsen

doel 2024

Donderdag 25 Juli 2024

Vandaag zijn er 528 camperplaatsen online, in 2024 al 89 camperplekken toegevoegd, nog 72 te gaan.


kaart camperplaats Kamperland (Camperpark Zeeland)

Met de camper naar de Spaanse zon !

De camperplaatsen in Spanje bieden U een ideale methode om dit land per camper te ontdekken. Elke regio heeft verschillende soorten camperplekken, om aan ieders eis en smaak te voldoen. Hierbij kan U kiezen om te zonnen op de stranden van de Costa del Sol Costa Brava, Costa Blanca of wandelen in de natuur en reservaten zoals de Picos de Europa de Sierra Nevada of de Pyreneeën. Ook is er altijd wel een locatie in de buurt voor cultuur in steden zoals Madrid, Barcelona, Sevilla, Granada of Valencia. Welke plaats U ook kiest, U zal zich niet snel vervelen er is altijd wel wat te doen van kunst, architectuur, cultuur, sport of avontuur.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline