Nederland Zeeland

vandaag open

3 van 5 (3 stemmen)

camperplaats Sas Van Gent (Het Eiland)

De camperplaats Het Eiland in Sas Van Gent is onderhanden genomen en nu een nette volwaardige camper parking met 25 plaatsen voor campers. De camperservice is ook compleet met lozen, water tanken, 220 volt en wifi. De aanmelding gebeurd on site via de camperkiosk en U kan reserveren via de website. U staat op een schiereiland aan de jachthaven en het kanaal Gent-Terneuzen waar ook grote schepen de camperplek passeren. Vanaf het camperpunt loopt U direct het centrum binnen waar restaurants, bars, bakker, supermarkt en diverse andere winkels te vinden zijn.
De camperplaats Het Eiland in Sas Van Gent is onderhanden genomen en nu een nette volwaardige camper parking met 25 plaatsen. Service is lozen, water tanken, wifi en betalend 220 volt aansluiting.

adres

Oostkade, 34
4551 CM Sas Van Gent
Zeeland Nederland

gps

51.22586,3.80237

prijs

€ 13,20 (2 personen + tax)
betalen bankkaart

voorzieningen

water tanken
gratis
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
betalend

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
25 plaatsen
onbeperkt verblijven
lengte geen beperking

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

3 van 5 (3 stemmen)
n°: nl+02300

ander in Zeeland


Voorstel camperplaats

voorstel
Beheerd U een leuke camperplek of weet U een mooie camperplaats doe een voorstel ?

kaart camperplaats Sas Van Gent (Het Eiland)

Met de camper naar de Spaanse zon !

De camperplaatsen in Spanje bieden U een ideale methode om dit land per camper te ontdekken. Elke regio heeft verschillende soorten camperplekken, om aan ieders eis en smaak te voldoen. Hierbij kan U kiezen om te zonnen op de stranden van de Costa del Sol Costa Brava, Costa Blanca of wandelen in de natuur en reservaten zoals de Picos de Europa de Sierra Nevada of de Pyreneeën. Ook is er altijd wel een locatie in de buurt voor cultuur in steden zoals Madrid, Barcelona, Sevilla, Granada of Valencia. Welke plaats U ook kiest, U zal zich niet snel vervelen er is altijd wel wat te doen van kunst, architectuur, cultuur, sport of avontuur.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline