Nederland Zeeland

vandaag open

3 van 5 (1 stem)

camperplaats Oudelande (De Bloesem)

Oudelande in Zeeland heeft een mooie camperplaats De Bloesem met plaats voor 24 campers. De camperparking heeft ruime plaatsen met voor iedereen een grasplek naast de camper om te genieten van de rustige omgeving. De camperservice is compleet en in de parkeerprijs inbegrepen, deze service omvat water lozen, cassette spoelen, water aanvullen, 220 volt, douche, toilette en wifi. De wegen naar de camperplek zijn landelijk en op sommige plaatsen wat smal maar wel goed berijdbaar. Om te fietsen of wandelen is dit de ideale omgeving en voor inkopen moet U naar Ovezande op ongeveer 2,5 km. In de buurt van de parking vindt U enkele koffiehuizen en een restaurant in een oude kerk.  
Oudelande in Zeeland heeft een mooie camperplaats De Bloesem met plaats voor 24 campers. De service omvat water lozen, cassette spoelen, water aanvullen, 220 volt, douche, toilette en wifi alles in de prijs begrepen.

adres

Kamerpolderdijk, 1a
4436 RH Oudelande
Zeeland Nederland

gps

51.41460, 3.82847

prijs

€ 20,00 (2 personen + tax)

voorzieningen

water tanken
gratis
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
gratis

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
24 plaatsen
onbeperkt verblijven
lengte geen beperking

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

3 van 5 (1 stem)
n°: nl+02870

ander in Zeeland


Status online data ?

kies poll land

woensdag 24 juli 2024

528

plaatsen

1582

stemmen

346

polls

65

meningen

kaart camperplaats Oudelande (De Bloesem)

Met de camper naar de Spaanse zon !

De camperplaatsen in Spanje bieden U een ideale methode om dit land per camper te ontdekken. Elke regio heeft verschillende soorten camperplekken, om aan ieders eis en smaak te voldoen. Hierbij kan U kiezen om te zonnen op de stranden van de Costa del Sol Costa Brava, Costa Blanca of wandelen in de natuur en reservaten zoals de Picos de Europa de Sierra Nevada of de Pyreneeën. Ook is er altijd wel een locatie in de buurt voor cultuur in steden zoals Madrid, Barcelona, Sevilla, Granada of Valencia. Welke plaats U ook kiest, U zal zich niet snel vervelen er is altijd wel wat te doen van kunst, architectuur, cultuur, sport of avontuur.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline