Nederland Noord-Brabant

vandaag open

2 van 5 (3 stemmen)

camperplaats Oirschot (jachthaven)

Aan de jachthaven in Oirschot is een goed verzorgde en rustige camperplaats naast het Wilhelminakanaal. De camperparking heeft een prima service U kan gratis vuil water of cassette lozen, water aanvullen, het toilette, afwastafels en wifi gebruiken. Voor 220 volt aansluiting en douche moet extra betaald worden. Op elke staanplaats is een waterpunt en stopcontact voor stroom de plaatsen zijn gescheiden door een laag hekje. Er zijn diverse wandel of fietsroutes in de directe omgeving en vissen kan U in het naastgelegen kanaal. Het gezellige centrum van Oirschot op ongeveer 3 km heeft verschillende supermarkten, restaurants en bars.
Aan de jachthaven in Oirschot is een goed verzorgde en rustige camperplaats naast het Wilhelminakanaal. Service in de prijs lozen, water aanvullen, toilette, wifi en betalend 220 volt aansluiting en douche.

adres

De Rijt, 1
5688 GP Oirschot
Noord-Brabant Nederland

gps

51.50064,5.32365

prijs

€ 16,00 (2 personen + tax)

voorzieningen

water tanken
gratis
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
betalend

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
60 plaatsen
onbeperkt verblijven
lengte 12 meter

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

2 van 5 (3 stemmen)
n°: nl+02790

ander in Noord-Brabant


Doel 2024 600 camperplaatsen

doel 2024

Maandag 17 Juni 2024

Vandaag zijn er 528 camperplaatsen online, in 2024 al 89 camperplekken toegevoegd, nog 72 te gaan.


kaart camperplaats Oirschot (jachthaven)

Ontdek en verken Duitsland met de camper !

verkennen
Zoekt U naar een avontuurlijke, ontspannen manier om Duitsland te verkennen doe het met de camper. Elke deelstaat heeft eigen en verschillende soorten camperplekken, om aan diverse behoeften te voldoen. Duitsland is een prachtig land om te ontdekken met historische plaatsen en prachtige natuur. Er zijn camperplaatsen in iedere deelstaat die meestal geschikt zijn voor meerdere types camper en budget. Van de Noordzee tot de Alpen is er altijd wel een camperplaats die aan Uw wensen voldoet of aanspreekt. Wat U ook kiest, er is voor ieder altijd wel wat te beleven van kunst, architectuur tot sport of avontuur.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline