Nederland Noord-Brabant

vandaag open

2 van 5 (8 stemmen)

camperplaats Hoeven (Miekes Hof)

Op het platte land in Hoeven is Miekes Hof een camperplaats aan de gelijknamige boerderij met plaats voor 30 campers. Er staat een volledige camperservice ter beschikking met gratis vuilwater of toilet lozen, watertank aanvullen, betalend een 220 volt aansluiting, een gratis klein sanitair blok biedt U een toilette en douche. Voor verse waren kan U terecht in de boerderijwinkel gelegen naast de camperplek met een breed aanbod, groenten, fruit, vlees, melk, eieren, enz... Wenst U naar het centrum van Hoeven dat is op een kleine 3 km van de camper parking daar vindt U een supermarkt en enkele horeca zaken. Fietsen en wandelen is hier het beste tijdverdrijf of gewoon genieten van de boerderij activiteiten.
Op het platte land in Hoeven is Miekes Hof een camperplaats aan de gelijknamige boerderij met plaats voor 30 campers. Er is een volledige service voor gratis lozen en aanvullen met betalend 220 volt.

adres

Slikstraat, 15
4741SC Hoeven
Noord-Brabant Nederland

gps

51.575224, 4.549994

prijs

€ 16,00 (2 personen + tax)

voorzieningen

water tanken
gratis
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
betalend

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
30 plaatsen
onbeperkt verblijven
lengte 10 meter

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

2 van 5 (8 stemmen)
n°: nl+04790

ander in Noord-Brabant


Doel 2024 600 camperplaatsen

doel 2024

Maandag 17 Juni 2024

Vandaag zijn er 528 camperplaatsen online, in 2024 al 89 camperplekken toegevoegd, nog 72 te gaan.


kaart camperplaats Hoeven (Miekes Hof)

Responsabel camper chauffeur !

opgelet
Parkeer correct gebruik steeds één parkeerplaats en respecteer afstanden. Loos vuilwater of toilet alleen op de voorziene plaatsen en zeker nooit in de natuur. Verspil geen water aan de aftappunten en was de camper niet op de camperlocaties. Laat nooit geen afval achter als er geen vuilbakken zijn en neem het mee naar de volgende camperplaats. Recycleer mee en sorteer het afval altijd in de juiste afvalcontainers als dit word aangeboden. Wees steeds discreet, respectvol voor natuur, de omgeving, buren en rust van anderen.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline