Nederland Noord Brabant

vandaag open

3 van 5 (1 stem)

camperplaats Hertogenbosch (Den Bosch)

Camperplaats Den Bosch in Hertogenbosch is ideaal gelegen om het centrum te bezoeken met plaats voor 66 campers. De service is goed geregeld en bestaat uit gratis lozen van vuilwater of cassette toilette, water aanvullen, douches, toiletten, wifi voor 220 volt dient U wel extra te betalen. De betaling van de camper parking kan met de aan/uit app of met de bankkaart aan de parkeerautomaat. Supermarkten en een winkelcentrum kan U vinden op een 750 meter vanaf de camperplek. Het center van Hertogenbosch is op een 1,5 km, het is prima met de fiets of al wandelend te bereiken en is goed voorzien van restaurants, bars of bezienswaardigheden. 
Camperplaats Den Bosch in Hertogenbosch is ideaal gelegen om het centrum te bezoeken met plaats voor 66 campers. De service is goed geregeld met gratis lozen, aanvullen en extra voor 220 volt.

adres

De Fuik
5223 KT Hertogenbosch
Noord Brabant Nederland

gps

51.69325, 5.27801

prijs

€ 19,50 (2 personen + tax)
  € 24,00 van 1 mei t/m 31 okt
betalen bankkaart

voorzieningen

water tanken
gratis
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
betalend

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
66 plaatsen
7 dagen verblijven
lengte 12 meter

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

3 van 5 (1 stem)
n°: nl+04500

ander in Noord Brabant


Status online data ?

kies poll land

maandag 17 juni 2024

528

plaatsen

1472

stemmen

332

polls

59

meningen

kaart camperplaats Hertogenbosch (Den Bosch)

Populairste camperland is Frankrijk !

Frankrijk is de lieveling van velen het is dan ook de populairste bestemming voor camperreizen in Europa. Het land biedt een grote verscheidenheid aan gastronomie en activiteiten voor alle smaken en budgetten. Er zijn glooiende wijnvelden, ruige kustlijn, schilderachtige dorpjes of bruisende steden, iedereen vind zijn ding. Frankrijk heeft een groot netwerk van camperplaatsen, U heeft steeds keuze uit vele plekken in elke regio die geschikt zijn voor elk type camper en naar ieders smaak of eisen. Er is altijd wel iets te beleven van kunst, architectuur, sport, avontuur en of U nu houdt van de bergen, de stad, de zee of het platteland er is altijd wel een plaats die aan Uw wensen voldoet.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline