Nederland Noord Brabant

vandaag open

3.8 van 5 (4 stemmen)

camperplaats Nistelrode (De Landing)

Op een rustige locatie is een camperplaats in Nistelrode met de naam De Landing wat verwijst naar het zweefvliegveld dat grenst aan de camper parking. Op de camperplek is ruimte voor 25 campers van alle formaten. Op een nette service plaats kan U vuilwater of toilet lozen en water aanvullen dit is in de prijs begrepen. Voor 220 volt moet U extra betalen, het in of uit checken gebeurd in de infokeet via een tablet, met een sms op Uw telefoon n° krijgt U een bevestiging. Op een dikke 2 km is het centrum van Nistelrode met een supermarkt en een bar-restaurant met een groot terras. De omgeving straalt rust uit wandelen, fietsen of genieten aan de camper van het zweefvliegen of parasailing is hier genieten.
Op een rustige locatie is een camperplaats in Nistelrode met de naam De Landing wat verwijst naar het zweefvliegveld dat grenst aan de camper parking. Inclusief lozen, water aanvullen en wifi, 220 volt is extra.

adres

Dintherseweg, 35A
5388 VE Nistelrode
Noord Brabant Nederland

gps

51.68629, 5.53986

prijs

€ 16,00 (2 personen + tax)

voorzieningen

water tanken
gratis
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
betalend

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
25 plaatsen
7 dagen verblijven
lengte geen beperking

meningen

3.8 van 5 (4 stemmen)
n°: nl+05660

ander in Noord Brabant


Status online data ?

kies poll land

donderdag 25 juli 2024

528

plaatsen

1583

stemmen

346

polls

65

meningen

kaart camperplaats Nistelrode (De Landing)

Populairste camperland is Frankrijk !

Frankrijk is de lieveling van velen het is dan ook de populairste bestemming voor camperreizen in Europa. Het land biedt een grote verscheidenheid aan gastronomie en activiteiten voor alle smaken en budgetten. Er zijn glooiende wijnvelden, ruige kustlijn, schilderachtige dorpjes of bruisende steden, iedereen vind zijn ding. Frankrijk heeft een groot netwerk van camperplaatsen, U heeft steeds keuze uit vele plekken in elke regio die geschikt zijn voor elk type camper en naar ieders smaak of eisen. Er is altijd wel iets te beleven van kunst, architectuur, sport, avontuur en of U nu houdt van de bergen, de stad, de zee of het platteland er is altijd wel een plaats die aan Uw wensen voldoet.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline