Frankrijk Occitanie

vandaag open

3 van 5 (2 stemmen)

camperplaats Meze (Escale de Thau)

Rustige camperplaats in Meze met gescheiden plaatsen voor 44 campers aan het voetbalveld. De camper parking biedt U een prima serviceplaats voor het lozen van zwart water of cassette toilette, watertank aanvullen, 220 volt aansluitingen en wifi dit alles is in de parkeerprijs. Het centrum van Meze op ongeveer 2,5 km, heeft een rijke geschiedenis die U overal in de stad terug vindt in de gebouwen en monumenten. Het meer De Thau is de plek waar U moet zijn voor verse oesters die hier gekweekt worden en U vindt in het center ook diverse supermarkten, bars en restaurants.
Rustige camperplaats in Meze met gescheiden plaatsen voor 44 campers aan het voetbalveld. De camper parking biedt U een prima serviceplaats voor het lozen, aanvullen en 220 volt alles in de prijs.

adres

Avenue du Stade
34140 Meze
Occitanie Frankrijk

gps

43.44145,3.59424

prijs

€ 14,70 (2 personen + tax)
betalen bankkaart

voorzieningen

water tanken
gratis
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
gratis

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
44 plaatsen
onbeperkt verblijven
lengte 9 meter

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

3 van 5 (2 stemmen)
n°: fr+03710

ander in Occitanie


Gratis app van Motorhomenet !

gratis app voor camperplaatsen

Waarom zou U de webapp gebruiken ?

De webapp is gratis, snel en steeds up-to-date voor Android of Apple toestellen.


kaart camperplaats Meze (Escale de Thau)

Responsabel camper chauffeur !

opgelet
Parkeer correct gebruik steeds één parkeerplaats en respecteer afstanden. Loos vuilwater of toilet alleen op de voorziene plaatsen en zeker nooit in de natuur. Verspil geen water aan de aftappunten en was de camper niet op de camperlocaties. Laat nooit geen afval achter als er geen vuilbakken zijn en neem het mee naar de volgende camperplaats. Recycleer mee en sorteer het afval altijd in de juiste afvalcontainers als dit word aangeboden. Wees steeds discreet, respectvol voor natuur, de omgeving, buren en rust van anderen.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline