Frankrijk Occitanie

vandaag open

3 van 5 (2 stemmen)

camperplaats Laissac (veemarkt)

Laissac heeft een mooie camperplaats aan de veemarkt. Er zijn 15 plaatsen op een verharde ondergrond met veel ruimte en gras rondom de camper om de stoeltjes buiten te zetten. Ook de service plaats is verzorgd voor vuilwater of toilette te lozen en water te tanken. Er staan 2 service zuilen 1 aan de loosplek en 1 om aan te sluiten op 220 volt, beide zuilen werken met jetons verkrijgbaar bij restaurant la Bascule naast de camperplaats, kantoor toerisme en café Foirail. Er is ook een sanitaire blok met toiletten en douches. Het centrum is op een 300 meter daar heeft U bakker, restaurants, bars en een supermarkt. U moet zeker naast de camperplek (dinsdag) de actie op de veemarkt eens volgen dat is echt de moeite.
Laissac heeft een mooie camperplaats aan de veemarkt. Er zijn 15 plaatsen op een verharde ondergrond met veel ruimte en gras rondom de camper. Service is gratis lozen, water te tanken en 220 volt extra betalen.

adres

Chemin d'Ampiac
12310 Laissac
Occitanie Frankrijk

gps

44.38463, 2.82161

prijs

gratis (verblijven & overnachten)

voorzieningen

water tanken
betalend
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
betalend

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
15 plaatsen
onbeperkt verblijven
lengte geen beperking

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

3 van 5 (2 stemmen)
n°: fr+02850

ander in Occitanie


Gratis app van Motorhomenet !

gratis app voor camperplaatsen

Waarom zou U de webapp gebruiken ?

De webapp is gratis, snel en steeds up-to-date voor Android of Apple toestellen.


kaart camperplaats Laissac (veemarkt)

Responsabel camper chauffeur !

opgelet
Parkeer correct gebruik steeds één parkeerplaats en respecteer afstanden. Loos vuilwater of toilet alleen op de voorziene plaatsen en zeker nooit in de natuur. Verspil geen water aan de aftappunten en was de camper niet op de camperlocaties. Laat nooit geen afval achter als er geen vuilbakken zijn en neem het mee naar de volgende camperplaats. Recycleer mee en sorteer het afval altijd in de juiste afvalcontainers als dit word aangeboden. Wees steeds discreet, respectvol voor natuur, de omgeving, buren en rust van anderen.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline