Frankrijk Occitanie

vandaag open

3.3 van 5 (3 stemmen)

camperplaats Carcassonne (de la Cite)

Rustige camperplaats in Carcassonne naast camping de la-Cite met ruime gemarkeerde plaatsen en voorzien op 38 campers. Er is een service plaats voor vuilwater of toilette te lozen en de watertank aan te vullen dit is inbegrepen in de dagprijs. De camperlocatie is goed geschikt om de prachtige historische stad met omwalling op 1,5 km te bezoeken U kan hier vanop een terras van de omgeving genieten. Om naar het centrum van Carcassonne af te zakken is het ongeveer 2 km maar het is de moeite om deze zeker ook eens te bekijken, hier kan U ook inkopen doen er zijn diverse supermarkten, winkels, restaurants en bars beschikbaar.
Rustige camperplaats in Carcassonne naast camping de la-Cite met ruime gemarkeerde plaatsen en voorzien op 38 campers. Service is in de prijs en bied lozen en aanvullen water.

adres

Rue Mayrevieille
11000 Carcassonne
Occitanie Frankrijk

gps

43.19970, 2.35265

prijs

€ 13,54 (2 personen + tax)
  € 19,54 maximum (seizoen)

voorzieningen

water tanken
gratis
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
nee

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
38 plaatsen
48 uur verblijven
lengte 8 meter

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

3.3 van 5 (3 stemmen)
n°: fr+04540

ander in Occitanie


Gratis app van Motorhomenet !

gratis app voor camperplaatsen

Waarom zou U de webapp gebruiken ?

De webapp is gratis, snel en steeds up-to-date voor Android of Apple toestellen.


kaart camperplaats Carcassonne (de la Cite)

Responsabel camper chauffeur !

opgelet
Parkeer correct gebruik steeds één parkeerplaats en respecteer afstanden. Loos vuilwater of toilet alleen op de voorziene plaatsen en zeker nooit in de natuur. Verspil geen water aan de aftappunten en was de camper niet op de camperlocaties. Laat nooit geen afval achter als er geen vuilbakken zijn en neem het mee naar de volgende camperplaats. Recycleer mee en sorteer het afval altijd in de juiste afvalcontainers als dit word aangeboden. Wees steeds discreet, respectvol voor natuur, de omgeving, buren en rust van anderen.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline