Frankrijk Occitanie

vandaag open

2.3 van 5 (3 stemmen)

camperplaats Cahors (De Lot)

Kleine camperplaats in Cahors voor maar 3 campers naast rivier De Lot en op wandelafstand van het historische centrum, juist over de brug. Het verblijf en het gebruik van de voorzieningen zijn allen gratis, U kan vuilwater of toilet lozen en water aanvullen. De camperplaats is gelegen naast een drukke weg en grote auto parking maar het is toch een goede plaats voor in alle rust te overnachten. U heeft naast de camper een graszone ter beschikking en voldoende schaduw om aangenaam Uw tijd door te brengen. In het dorp heeft U alles wat nodig is supermarkt, restaurants, bars en een gezellig centrum om rond te wandelen of te fietsen.
Kleine camperplaats in Cahors voor maar 3 campers naast rivier De Lot en op wandelafstand van het historische centrum. Het verblijf en het gebruik van de voorzieningen zijn allen gratis, U kan lozen en water aanvullen.

adres

Chemin de la Chartreuse, 38
46000 Cahors
Occitanie Frankrijk

gps

44.44029,1.44153

prijs

gratis (verblijven & overnachten)

voorzieningen

water tanken
gratis
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
nee

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
3 plaatsen
24 uur verblijven
lengte 8 meter

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

2.3 van 5 (3 stemmen)
n°: fr+01230

ander in Occitanie


Voorstel camperplaats

voorstel
Beheerd U een leuke camperplek of weet U een mooie camperplaats doe een voorstel ?

kaart camperplaats Cahors (De Lot)

Responsabel camper chauffeur !

opgelet
Parkeer correct gebruik steeds één parkeerplaats en respecteer afstanden. Loos vuilwater of toilet alleen op de voorziene plaatsen en zeker nooit in de natuur. Verspil geen water aan de aftappunten en was de camper niet op de camperlocaties. Laat nooit geen afval achter als er geen vuilbakken zijn en neem het mee naar de volgende camperplaats. Recycleer mee en sorteer het afval altijd in de juiste afvalcontainers als dit word aangeboden. Wees steeds discreet, respectvol voor natuur, de omgeving, buren en rust van anderen.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline