Belgie Vlaams Brabant

vandaag open

3 van 5 (1 stem)

camperplaats Roosdaal (Sportvlot)

Camperparking aan de sporthal Sportvlot in Roosdaal heeft 2 camperplaatsen voorzien aan het nieuwe sportcomplex. De camperplekken bevinden zich op een mixparking maar voor de campers zijn het gereserveerde plaatsen. Het is een gratis camperpunt met een camperservice, dit is lozen, water aanvullen en 220 volt alles volledig gratis met dank aan de gemeente Roosdaal. U bevindt zich op minder dan 1 km van het centrum maar voor een supermarkt, restaurant of bar hoeft U zover niet te gaan. U kan fietsen of wandelen aan de oever van de Dender op 1 km verwijderd van de camperplek.
Camperparking aan de sporthal Sportvlot in Roosdaal heeft 2 camperplaatsen voorzien aan het nieuwe sportcomplex. Camperservice is lozen, water aanvullen en 220 volt alles volledig gratis.

adres

Brusselstraat, 29
1760 Roosdaal
Vlaams Brabant Belgie

gps

50.84402,4.07348

prijs

gratis (verblijven & overnachten)

voorzieningen

water tanken
gratis
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
gratis

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
2 plaatsen
72 uur verblijven
lengte 8 meter

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

3 van 5 (1 stem)
n°: be+02360

ander in Vlaams Brabant


Doel 2024 600 camperplaatsen

doel 2024

Woensdag 24 Juli 2024

Vandaag zijn er 528 camperplaatsen online, in 2024 al 89 camperplekken toegevoegd, nog 72 te gaan.


kaart camperplaats Roosdaal (Sportvlot)

Populairste camperland is Frankrijk !

Frankrijk is de lieveling van velen het is dan ook de populairste bestemming voor camperreizen in Europa. Het land biedt een grote verscheidenheid aan gastronomie en activiteiten voor alle smaken en budgetten. Er zijn glooiende wijnvelden, ruige kustlijn, schilderachtige dorpjes of bruisende steden, iedereen vind zijn ding. Frankrijk heeft een groot netwerk van camperplaatsen, U heeft steeds keuze uit vele plekken in elke regio die geschikt zijn voor elk type camper en naar ieders smaak of eisen. Er is altijd wel iets te beleven van kunst, architectuur, sport, avontuur en of U nu houdt van de bergen, de stad, de zee of het platteland er is altijd wel een plaats die aan Uw wensen voldoet.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline