Belgie Vlaams Brabant

vandaag open

2.4 van 5 (7 stemmen)

camperplaats Aarschot (sportcentrum)

Aan het Sportcentrum Demervallei in Aarschot is een grote mixparking met ook een camperplaats gereserveerd voor 8 campers. De camperservice bestaat uit lozen van cassette toilette of zwart water en 220 volt, alles gratis. De camperplaatsen zijn aan de oever van de Demer wat U een mooi voordeel biedt om te fietsen of te wandelen. Om te winkelen, bakker, supermarkt, bars of restaurants moet U ongeveer 300 meter stappen en U bent in het hart van Aarschot. De stad biedt U verschillende bezienswaardigheden met de Grote Markt, het Begijnhof, maar ook fietsroutes zoals de molenroute en verder prachtige natuur.
Aan het Sportcentrum Demervallei in Aarschot is een grote mixparking met ook een camperplaats gereserveerd voor 8 campers. De service bestaat uit lozen van cassette toilette of zwart water en 220 volt, alles gratis.

adres

Demervallei, 8
3200 Aarschot
Vlaams Brabant Belgie

gps

50.98489, 4.84045

prijs

gratis (verblijven & overnachten)

voorzieningen

water tanken
nee
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
gratis

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
8 plaatsen
48 uur verblijven
lengte 8 meter

meningen

2.4 van 5 (7 stemmen)
n°: be+03130

ander in Vlaams Brabant


Gratis app van Motorhomenet !

gratis app voor camperplaatsen

Waarom zou U de webapp gebruiken ?

De webapp is gratis, snel en steeds up-to-date voor Android of Apple toestellen.


kaart camperplaats Aarschot (sportcentrum)

Responsabel camper chauffeur !

opgelet
Parkeer correct gebruik steeds één parkeerplaats en respecteer afstanden. Loos vuilwater of toilet alleen op de voorziene plaatsen en zeker nooit in de natuur. Verspil geen water aan de aftappunten en was de camper niet op de camperlocaties. Laat nooit geen afval achter als er geen vuilbakken zijn en neem het mee naar de volgende camperplaats. Recycleer mee en sorteer het afval altijd in de juiste afvalcontainers als dit word aangeboden. Wees steeds discreet, respectvol voor natuur, de omgeving, buren en rust van anderen.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline