Belgie Vlaams Brabant

vandaag open

3 van 5 (1 stem)

camperplaats Begijnendijk (centrum)

Op een grote parking in centrum Begijnendijk zijn gereserveerde nette camperplaatsen beschikbaar voor 2 campers. De service houd in vuilwater of cassette toilette lozen en water aanvullen alles word aangeboden door een sanitaire console waar U voor de diensten moet betalen. Er is ook een openbaar toilet in de container naast de camper parking. Het is een rustige plek op loopafstand van het center met restaurant, bars en supermarkten. Om te wandelen of te fietsen heeft U de keuze uit verschillende routes in de omgeving.
Op een grote parking in cantrum Begijnendijk zijn gereserveerde camperplaatsen beschikbaar voor 2 campers. De service aan de sanipaal is betalend en bied lozen en aanvullen van water.

adres

Vissendijk
3130 Begijnendijk
Vlaams Brabant Belgie

gps

51.01735,4.78176

prijs

gratis (verblijven & overnachten)

voorzieningen

water tanken
betalend
vuilwater lozen
betalend
cassette lozen
betalend
 220 volt
nee

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
2 plaatsen
72 uur verblijven
lengte 9 meter

meningen

3 van 5 (1 stem)
n°: be+04390

ander in Vlaams Brabant


Gratis app van Motorhomenet !

gratis app voor camperplaatsen

Waarom zou U de webapp gebruiken ?

De webapp is gratis, snel en steeds up-to-date voor Android of Apple toestellen.


kaart camperplaats Begijnendijk (centrum)

Met de camper naar de Spaanse zon !

De camperplaatsen in Spanje bieden U een ideale methode om dit land per camper te ontdekken. Elke regio heeft verschillende soorten camperplekken, om aan ieders eis en smaak te voldoen. Hierbij kan U kiezen om te zonnen op de stranden van de Costa del Sol Costa Brava, Costa Blanca of wandelen in de natuur en reservaten zoals de Picos de Europa de Sierra Nevada of de Pyreneeën. Ook is er altijd wel een locatie in de buurt voor cultuur in steden zoals Madrid, Barcelona, Sevilla, Granada of Valencia. Welke plaats U ook kiest, U zal zich niet snel vervelen er is altijd wel wat te doen van kunst, architectuur, cultuur, sport of avontuur.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline