Belgie Vlaams Brabant

vandaag open

3 van 5 (1 stem)

camperplaats Lennik (sporthal Jo Baetens)

In een groene omgeving aan de sporthal Jo Baetens in Lennik is een verzorgde camperplaats voor 4 campers. U kan hier water aanvullen en er is een loospunt voorzien om Uw cassette toilette te ledigen aldaar kan U eventueel ook manueel vuil water in lozen. Tijdens de openingsuren van het sportcomplex kan het wat drukker zijn op de nabij gelegen parking maar nadien keert de rust terug. U bevindt zich op de camper parking op loopastand van het centrum met restaurants, bars, winkels en supermarkten.
In een groene omgeving aan de sporthal Jo Baetens in Lennik is een verzorgde camperplaats voor 4 campers. U kan hier water aanvullen en er is een loospunt om het cassette toilette te ledigen.

adres

Alfred Algoetstraat, 77
1750 Lennik
Vlaams Brabant Belgie

gps

50.80742, 4.16337

prijs

gratis (verblijven & overnachten)

voorzieningen

water tanken
gratis
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
nee

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
4 plaatsen
24 uur verblijven
lengte 9 meter

meningen

3 van 5 (1 stem)
n°: be+03490

ander in Vlaams Brabant


Voorstel camperplaats

voorstel
Beheerd U een leuke camperplek of weet U een mooie camperplaats doe een voorstel ?

kaart camperplaats Lennik (sporthal Jo Baetens)

Ontdek en verken Duitsland met de camper !

verkennen
Zoekt U naar een avontuurlijke, ontspannen manier om Duitsland te verkennen doe het met de camper. Elke deelstaat heeft eigen en verschillende soorten camperplekken, om aan diverse behoeften te voldoen. Duitsland is een prachtig land om te ontdekken met historische plaatsen en prachtige natuur. Er zijn camperplaatsen in iedere deelstaat die meestal geschikt zijn voor meerdere types camper en budget. Van de Noordzee tot de Alpen is er altijd wel een camperplaats die aan Uw wensen voldoet of aanspreekt. Wat U ook kiest, er is voor ieder altijd wel wat te beleven van kunst, architectuur tot sport of avontuur.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline