Belgie Vlaams Brabant

vandaag open

2.5 van 5 (4 stemmen)

camperplaats Diest ( Halve Maan)

Mooie en zeer rustige camperplaats in Diest aan het provinciedomein Halve-Maan. De camperservice is netjes aangelegd compleet met lozen van vuil water of cassette toilette water aanvullen en 220 volt alles in de prijs. Op de camperplek is plaats voor 4 campers op een afgesloten terrein, inchecken en betalen kan tussen 14u en 18u via de infobalie van het domein. U bevindt zich in een prachtige groene omgeving met tal van activiteiten waaronder zwemmen, kajakken, visvijver, minigolf, en meer. Het centrum van Diest is op loopafstand met tal van supermarkten, bars, restaurants en diverse winkels. Wandelen of fietsen op het domein of in het center moet U zeker doen er zijn verschillende routes die U naar bekende en minder gekende plaatsen brengen. 
Mooie en zeer rustige camperplaats in Diest aan het provinciedomein Halve-Maan. De camperservice is netjes aangelegd met lozen, water aanvullen en 220 volt alles in de prijs.

adres

Omer Vanaudenhovelaan, 48
3290 Diest
Vlaams Brabant Belgie

gps

50.98690, 5.06276

prijs

€ 15,00 (2 personen + tax)

voorzieningen

water tanken
gratis
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
gratis

parkeerplaats

open 01 maart tot 01 november
4 plaatsen
72 uur verblijven
lengte 9 meter

meningen

2.5 van 5 (4 stemmen)
n°: be+03120

ander in Vlaams Brabant


Voorstel camperplaats

voorstel
Beheerd U een leuke camperplek of weet U een mooie camperplaats doe een voorstel ?

kaart camperplaats Diest ( Halve Maan)

Populairste camperland is Frankrijk !

Frankrijk is de lieveling van velen het is dan ook de populairste bestemming voor camperreizen in Europa. Het land biedt een grote verscheidenheid aan gastronomie en activiteiten voor alle smaken en budgetten. Er zijn glooiende wijnvelden, ruige kustlijn, schilderachtige dorpjes of bruisende steden, iedereen vind zijn ding. Frankrijk heeft een groot netwerk van camperplaatsen, U heeft steeds keuze uit vele plekken in elke regio die geschikt zijn voor elk type camper en naar ieders smaak of eisen. Er is altijd wel iets te beleven van kunst, architectuur, sport, avontuur en of U nu houdt van de bergen, de stad, de zee of het platteland er is altijd wel een plaats die aan Uw wensen voldoet.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline