Belgie Oost Vlaanderen

vandaag open

3 van 5 (1 stem)

camperplaats Zulte (Machelenput)

Zulte aan de Leie heeft een rustige camperplaats in het center van de gemeente en aan de Machelenput met plaats voor 8 campers. In de toegangsprijs is inbegrepen lozen vuil water of cassette toilette en een aansluiting op 220 volt, voor water aan te vullen moet extra betaald worden. De toegang tot de camper parking moet betaald worden met euro munten om de slagboom te openen. In de omgeving is het aangenaam om te fietsen of te wandelen bijvoorbeeld langs de oever van de Leie, in het centrum is alles aanwezig, bakker, slager, frituur, bars en restaurants. Op een boogscheut van de camperplek heeft U het Roger Raveel Museum dat is te bezoeken van 11u tot 17u behalve op maandag en dinsdag.
Zulte aan de Leie heeft een rustige camperplaats in het center van de gemeente en aan de Machelenput met plaats voor 8 campers alle service is in de toegangsprijs begrepen.

adres

Leihoekstraat, 49
8970 Zulte
Oost Vlaanderen Belgie

gps

50.96110, 3.48352

prijs

€ 8,00 (2 personen + tax)

voorzieningen

water tanken
betalend
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
gratis

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
8 plaatsen
72 uur verblijven
lengte 8 meter

meningen

3 van 5 (1 stem)
n°: be+05170

ander in Oost Vlaanderen


Status online data ?

kies poll land

woensdag 24 juli 2024

528

plaatsen

1582

stemmen

346

polls

65

meningen

kaart camperplaats Zulte (Machelenput)

Ontdek en verken Duitsland met de camper !

verkennen
Zoekt U naar een avontuurlijke, ontspannen manier om Duitsland te verkennen doe het met de camper. Elke deelstaat heeft eigen en verschillende soorten camperplekken, om aan diverse behoeften te voldoen. Duitsland is een prachtig land om te ontdekken met historische plaatsen en prachtige natuur. Er zijn camperplaatsen in iedere deelstaat die meestal geschikt zijn voor meerdere types camper en budget. Van de Noordzee tot de Alpen is er altijd wel een camperplaats die aan Uw wensen voldoet of aanspreekt. Wat U ook kiest, er is voor ieder altijd wel wat te beleven van kunst, architectuur tot sport of avontuur.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline