Belgie Oost Vlaanderen

vandaag open

2.4 van 5 (5 stemmen)

camperplaats Aalst (Aquatopia)

De camperplaats in Aalst heeft plaats voor 2 campers aan het park van het zwembad Aquatopia. U kan hier het toilet ledigen, vuilwater lozen, water tanken en aansluiten op 220 volt alles in de prijs. Deze betaling kan alleen gebeuren met de aan & uit app sinds de plaats is gerenoveerd. De camperplek is op de parking van het zwembad waar U een cafetaria, een speeltuin en natuurlijk het zwembad ter beschikking heeft. Het centrum is op wandelafstand, daar zijn veel horeca zaken, winkels en supermarkten maar Aalst biedt meer ga langs bij het toeristenkantoor voor informatie.
De camperplaats in Aalst heeft plaats voor 2 campers aan het park van het zwembad Aquatopia. U kan hier het toilet ledigen, vuilwater lozen, water tanken en aansluiten op 220 volt alles in de prijs.

adres

Zwembadlaan, 2
9300 Aalst
Oost Vlaanderen Belgie

gps

50.93834,4.05821

prijs

€ 9,00 (2 personen + tax)

voorzieningen

water tanken
betalend
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
betalend
 220 volt
betalend

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
2 plaatsen
24 uur verblijven
lengte 10 meter

meningen

2.4 van 5 (5 stemmen)
n°: be+00230

ander in Oost Vlaanderen


Voorstel camperplaats

voorstel
Beheerd U een leuke camperplek of weet U een mooie camperplaats doe een voorstel ?

kaart camperplaats Aalst (Aquatopia)

Met de camper naar de Spaanse zon !

De camperplaatsen in Spanje bieden U een ideale methode om dit land per camper te ontdekken. Elke regio heeft verschillende soorten camperplekken, om aan ieders eis en smaak te voldoen. Hierbij kan U kiezen om te zonnen op de stranden van de Costa del Sol Costa Brava, Costa Blanca of wandelen in de natuur en reservaten zoals de Picos de Europa de Sierra Nevada of de Pyreneeën. Ook is er altijd wel een locatie in de buurt voor cultuur in steden zoals Madrid, Barcelona, Sevilla, Granada of Valencia. Welke plaats U ook kiest, U zal zich niet snel vervelen er is altijd wel wat te doen van kunst, architectuur, cultuur, sport of avontuur.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline