Belgie Oost Vlaanderen

vandaag open

3 van 5 (1 stem)

camperplaats Temse (De Zaat)

Camperplaats nabij het centrum van Temse parking De Zaat genaamd heeft ruimte voor 20 campers. De camperparking is gelegen nabij het politie bureel van het Temse en op een boogscheut van horeca en supermarkten. Er zijn de nodige voorzieningen om te lozen (gratis), water te tanken en 220 volt. De betaling gebeurd via een parkeerautomaat waar U de keuze heeft met alle voorzieningen (lozen, 220 volt en water tanken) of zonder (alleen lozen). Houd er rekening mee het kan redelijk druk zijn op de parking.
Camperplaats nabij het centrum van Temse parking De Zaat genaamd heeft ruimte voor 20 campers. Aan de parkeerautomaat, heeft U de keuze met alle voorzieningen (lozen, 220 volt en water tanken) of zonder (alleen lozen).

adres

Nagelheetmakerslaan, 1
9140 Temse
Oost Vlaanderen Belgie

gps

51.12483,4.20906

prijs

€ 4,00 (2 personen + tax)
betalen bankkaart

voorzieningen

water tanken
betalend
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
betalend

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
20 plaatsen
72 uur verblijven
lengte 12 meter

meningen

3 van 5 (1 stem)
n°: be+02040

ander in Oost Vlaanderen


Status online data ?

kies poll land

woensdag 24 juli 2024

528

plaatsen

1582

stemmen

346

polls

65

meningen

kaart camperplaats Temse (De Zaat)

Ontdek en verken Duitsland met de camper !

verkennen
Zoekt U naar een avontuurlijke, ontspannen manier om Duitsland te verkennen doe het met de camper. Elke deelstaat heeft eigen en verschillende soorten camperplekken, om aan diverse behoeften te voldoen. Duitsland is een prachtig land om te ontdekken met historische plaatsen en prachtige natuur. Er zijn camperplaatsen in iedere deelstaat die meestal geschikt zijn voor meerdere types camper en budget. Van de Noordzee tot de Alpen is er altijd wel een camperplaats die aan Uw wensen voldoet of aanspreekt. Wat U ook kiest, er is voor ieder altijd wel wat te beleven van kunst, architectuur tot sport of avontuur.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline