Belgie Oost Vlaanderen

vandaag open

2.3 van 5 (8 stemmen)

camperplaats Gent (Driebeek)

Camperplaats Driebeek in Gent heeft alle voorzieningen in de prijs voor te lozen, spoelen, water aan te vullen en 220 volt aansluitingen er is ruimte voor 8 campers. De camperparking is gelegen in een park nabij de sporthal in een groene zone met speeltuin en ook een blote voeten pad. De omgeving is prima voor te wandelen of te fietsen het centrum van Gent is ongeveer 4 km maar op wandelafstand heeft U een supermarkt en horeca. De parking ligt wel bijna onder de brug van de autobaan E17 wat geluidsoverlast kan geven.
Camperplaats Driebeek in Gent heeft alle voorzieningen in de prijs voor te lozen, spoelen, water aan te vullen en 220 volt aansluitingen er is ruimte voor 8 campers.

adres

Driebeekstraat, 21
9050 Gent
Oost Vlaanderen Belgie

gps

51.03768, 3.76756

prijs

€ 12,00 (2 personen + tax)
betalen bankkaart

voorzieningen

water tanken
gratis
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
gratis

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
8 plaatsen
72 uur verblijven
lengte 8 meter

meningen

2.3 van 5 (8 stemmen)
n°: be+02160

ander in Oost Vlaanderen


Doel 2024 600 camperplaatsen

doel 2024

Woensdag 24 Juli 2024

Vandaag zijn er 528 camperplaatsen online, in 2024 al 89 camperplekken toegevoegd, nog 72 te gaan.


kaart camperplaats Gent (Driebeek)

Ontdek en verken Duitsland met de camper !

verkennen
Zoekt U naar een avontuurlijke, ontspannen manier om Duitsland te verkennen doe het met de camper. Elke deelstaat heeft eigen en verschillende soorten camperplekken, om aan diverse behoeften te voldoen. Duitsland is een prachtig land om te ontdekken met historische plaatsen en prachtige natuur. Er zijn camperplaatsen in iedere deelstaat die meestal geschikt zijn voor meerdere types camper en budget. Van de Noordzee tot de Alpen is er altijd wel een camperplaats die aan Uw wensen voldoet of aanspreekt. Wat U ook kiest, er is voor ieder altijd wel wat te beleven van kunst, architectuur tot sport of avontuur.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline