Belgie Oost Vlaanderen

vandaag open

3 van 5 (1 stem)

camperplaats Assenede (sporthal)

Camperplaats op een zucht van het centrum Assenede achter de gemeentelijke sporthal, camperplek is afgesloten met een slagboom er zijn ruime plaatsen voorzien en geschikt voor 6 campers op een verharde ondergrond met achteraan gras. Lozen vuilwater of cassette toilette, 220 volt aansluiting is in de prijs alleen water aanvullen moet extra betaald worden. Fietsen of wandelen kan hier zoveel U aankan in het rustige achterliggende Meetjesland met akkers en beken. Aan het sportcomplex is een cafetaria maar in het centrum zijn op wandelafstand diverse bars of restaurants en een supermarkt.
Camperplaats op een zucht van het centrum Assenede achter de gemeentelijke sporthal, camperplek is afgesloten met een slagboom er zijn ruime plaatsen voorzien en geschikt voor 6 campers.

adres

Kapelledreef, 13
9960 Assenede
Oost Vlaanderen Belgie

gps

51.23066, 3.74891

prijs

€ 10,00 (2 personen + tax)
betalen bankkaart

voorzieningen

water tanken
betalend
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
gratis

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
6 plaatsen
72 uur verblijven
lengte 12 meter

meningen

3 van 5 (1 stem)
n°: be+05070

ander in Oost Vlaanderen


Voorstel camperplaats

voorstel
Beheerd U een leuke camperplek of weet U een mooie camperplaats doe een voorstel ?

kaart camperplaats Assenede (sporthal)

Responsabel camper chauffeur !

opgelet
Parkeer correct gebruik steeds één parkeerplaats en respecteer afstanden. Loos vuilwater of toilet alleen op de voorziene plaatsen en zeker nooit in de natuur. Verspil geen water aan de aftappunten en was de camper niet op de camperlocaties. Laat nooit geen afval achter als er geen vuilbakken zijn en neem het mee naar de volgende camperplaats. Recycleer mee en sorteer het afval altijd in de juiste afvalcontainers als dit word aangeboden. Wees steeds discreet, respectvol voor natuur, de omgeving, buren en rust van anderen.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline