Nederland Groningen

vandaag open

3 van 5 (1 stem)

camperplaats Winschoten (jachthaven)

Aan de jachthaven van Winschoten is een camperplaats van waaruit U vanaf Uw camperplek de havenactiviteiten kan waarnemen, er is ruim plaats voor 20 campers op een verharde ondergrond. Een complete service biedt U gratis lozen vuilwater of cassette, douches, toiletten en wifi. Voor een 220 volt aansluiting of de watertank aan te vullen moet U extra betalen. Op een boogscheut van de camper parking is een supermarkt en een hamburger restaurant. Op 1 km vanaf de camperplaats bent U in het centrum met restaurants, bars, supermarkten en kan U hier ook door de winkelstraten wandelen met veel shops of genieten vanop een terras.
Aan de jachthaven van Winschoten is een camperplaats van waaruit U vanaf Uw camperplek de havenactiviteiten kan waarnemen, er is ruim plaats voor 20 campers op een verharde ondergrond.

adres

Hellingbaan, 4
9672 BM Winschoten
Groningen Nederland

gps

53.14407, 7.04748

prijs

€ 17,00 (2 personen + tax)

voorzieningen

water tanken
betalend
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
betalend

parkeerplaats

open 01 maart tot 01 december
20 plaatsen
onbeperkt verblijven
lengte geen beperking

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

3 van 5 (1 stem)
n°: nl+05290

ander in Groningen


Voorstel camperplaats

voorstel
Beheerd U een leuke camperplek of weet U een mooie camperplaats doe een voorstel ?

kaart camperplaats Winschoten (jachthaven)

Populairste camperland is Frankrijk !

Frankrijk is de lieveling van velen het is dan ook de populairste bestemming voor camperreizen in Europa. Het land biedt een grote verscheidenheid aan gastronomie en activiteiten voor alle smaken en budgetten. Er zijn glooiende wijnvelden, ruige kustlijn, schilderachtige dorpjes of bruisende steden, iedereen vind zijn ding. Frankrijk heeft een groot netwerk van camperplaatsen, U heeft steeds keuze uit vele plekken in elke regio die geschikt zijn voor elk type camper en naar ieders smaak of eisen. Er is altijd wel iets te beleven van kunst, architectuur, sport, avontuur en of U nu houdt van de bergen, de stad, de zee of het platteland er is altijd wel een plaats die aan Uw wensen voldoet.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline