Nederland Groningen

vandaag open

3.7 van 5 (3 stemmen)

camperplaats Delfzijl (Eemsdijk)

Aan de Waddenzee en de Eemsdelta heeft U een camperplaats in Delfzijl met ruime plaatsen en een graszone voor 20 campers. De camperservice in de prijs begrepen is lozen van vuilwater of cassette toilette en water aanvullen, 220 volt is eveneens beschikbaar maar moet extra betaald worden. In de directe omgeving heeft U een klein zandstrand, een uitzichtplatform en het MuzeeAquarium dat U dagelijks kan bezoeken. Op 600 meter bent U in het centrum van Delfzijl daar vindt U diverse supermarkten, bars, restaurant, winkels en kan U een bezoek brengen aan de jachthaven. Om de buurt te verkennen kan U over de dijk langs de delta, dat kan te voet maar natuurlijk ook met de fiets.
Aan de Waddenzee en de Eemsdelta heeft U een camperplaats in Delfzijl met ruime plaatsen en een graszone voor 20 campers, service in de prijs is lozen en water aanvullen 220 volt is extra.

adres

Kustweg, 32
9933 BB Delfzijl
Groningen Nederland

gps

53.33686,6.92331

prijs

€ 12,00 (2 personen + tax)

voorzieningen

water tanken
gratis
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
betalend

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
20 plaatsen
5 dagen verblijven
lengte geen beperking

meningen

3.7 van 5 (3 stemmen)
n°: nl+05090

ander in Groningen


Gratis app van Motorhomenet !

gratis app voor camperplaatsen

Waarom zou U de webapp gebruiken ?

De webapp is gratis, snel en steeds up-to-date voor Android of Apple toestellen.


kaart camperplaats Delfzijl (Eemsdijk)

Responsabel camper chauffeur !

opgelet
Parkeer correct gebruik steeds één parkeerplaats en respecteer afstanden. Loos vuilwater of toilet alleen op de voorziene plaatsen en zeker nooit in de natuur. Verspil geen water aan de aftappunten en was de camper niet op de camperlocaties. Laat nooit geen afval achter als er geen vuilbakken zijn en neem het mee naar de volgende camperplaats. Recycleer mee en sorteer het afval altijd in de juiste afvalcontainers als dit word aangeboden. Wees steeds discreet, respectvol voor natuur, de omgeving, buren en rust van anderen.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline