Nederland Groningen

vandaag open

3 van 5 (2 stemmen)

camperplaats Veendam (Borgerswold)

In het prachtige recreatiecentrum park Borgerswold in Veendam is een grote camperplaats met veel ruimte en plaats voor 110 campers. Een complete service wordt U aangeboden met alles in de prijs begrepen, vuil water of cassette toilette lozen, water aanvullen, 220 volt aansluitingen, douches, toilette en wifi. De camperplek is gelegen in een bos en waterrijke omgeving met diverse mogelijkheden om te ontspannen voor groot en klein. Met de fiets of al wandelend bent U hier de koning met regelmatig een bank om te genieten van natuur of activiteiten op en rond het water. Op wandelafstand vindt U een grilrestaurant en in het centrum op een dikke 2 km heeft U meerdere restaurants, bars en een supermarkt.
In het prachtige recreatiecentrum park Borgerswold in Veendam is een grote camperplaats met veel ruimte en plaats voor 110 campers. Een complete service wordt U aangeboden met alles in de prijs.

adres

Veendam
9642 LW Veendam
Groningen Nederland

gps

53.10653, 6.84702

prijs

€ 18,00 (2 personen + tax)

voorzieningen

water tanken
gratis
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
gratis

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
110 plaatsen
onbeperkt verblijven
lengte geen beperking

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

3 van 5 (2 stemmen)
n°: nl+05180

ander in Groningen


Status online data ?

kies poll land

woensdag 24 juli 2024

528

plaatsen

1582

stemmen

346

polls

65

meningen

kaart camperplaats Veendam (Borgerswold)

Met de camper naar de Spaanse zon !

De camperplaatsen in Spanje bieden U een ideale methode om dit land per camper te ontdekken. Elke regio heeft verschillende soorten camperplekken, om aan ieders eis en smaak te voldoen. Hierbij kan U kiezen om te zonnen op de stranden van de Costa del Sol Costa Brava, Costa Blanca of wandelen in de natuur en reservaten zoals de Picos de Europa de Sierra Nevada of de Pyreneeën. Ook is er altijd wel een locatie in de buurt voor cultuur in steden zoals Madrid, Barcelona, Sevilla, Granada of Valencia. Welke plaats U ook kiest, U zal zich niet snel vervelen er is altijd wel wat te doen van kunst, architectuur, cultuur, sport of avontuur.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline